Arenahotellet Cashback – Ger tillbaka till sport

2019.02.27

Ett win-win concept för Uppsalas idrott- och näringsliv

Cirka 130 000 kronor till 40 olika idrottslag- och föreningar i Uppland mellan oktober 2017 och december 2018: Detta är resultatet av Arenahotellets Cashback-system som inte bara ger tillbaka till idrotten i Uppsala, utan även ger företag och privatpersoner möjligheten att stötta ett lag eller en förening med 8 procent per bokat rum.

Under februari besökte Arenahotellet, Upsala IF Friidrott, där sprintern Erik Hagberg tog emot en check på dryga 7.400 kronor. Erik fick även ett presentkort på middag och relax för fyra personer på hotellet. Totalt sätt har föreningen fått cirka 33.000 kr i Cashback genom att rekommendera Arenahotellet.

Erik har just återvänt till toppen efter flera säsonger av skador, och menar att klubben varit en stor del till att han kunnat komma tillbaka. Nu ligger fokus på att kvala in till VM i höst.

– Senaste säsongen var min bästa hittills, och jag har aldrig känt mig i bättre form. Det ligger mycket jobb bakom såklart, men jag uppnådde alla mina mål och känner nu en helt annan trygghet i träningen.

Du tog just emot en Cashback-check från Arenahotellet – vad betyder det för klubben?

– Alla tillskott är såklart välkomna, men jag ser även själva tanken bakom som ett fint sätt för olika delar av samhället att samarbeta och stötta varandra – precis som klubben verkligen stöttat mig och min väg tillbaka.

Henrik Wennberg, Uppsala IF Friidrotts ordförande, menar även han att Cashback-systemet är en värdefull del av samarbetet med Arenahotellet – vars profil och läge vid sportfältet skapar goda förutsättningar för klubbens medlemmar, såväl som för deras anhöriga och supporters att ta del av idrottens alla dimensioner.

– Det är ett rätt unikt koncept – win-win helt enkelt.

Arenahotellet, är glada över samarbetet med Upsala IF Friidrott och är gärna med och stöttar Erik Hagberg i jakten på en VM-plats och alla andra utövare i föreningen.

Vill ditt företag också stötta Erik och vara med och utveckla Upsala IF Friidrott eller någon annan förening i Uppland? Skriv då ett logiavtal med Arenahotellet, där 8% av priset på varje bokat rum går till vald förening eller lag. Det går även att stödja med en konferensbokning med boende.

Klicka in här för att läsa mer!