golfpaket i uppsalaområdet - utslag på tee

Spela golf i Uppsala med Arenahotellet

2019.04.03

Det våras för golfsäsongen. Boka ditt golfpaket tillsammans med Arenahotellet.

Arrangerar du kanske din egna golftävling tillsammans med kompisar? Ska du iväg med väninnorna på en golfresa eller ska du och din partner åka tillsammans och spela? Vi har något för alla!

Uppsala har mycket ett erbjuda när det gäller golf och spelmöjligheter. På Arenahotellet laddar man upp för att kunna erbjuda en säsong som andas både kvalitet och tillgänglighet. Fyra boendepaket erbjuds, där ni kan välja att spela på tre olika golfbanor som alla ligger inom 30 minuters avstånd med bil. Låter det för bra för att vara sant? Nej, bara en del av hotellets koncept där sport och fritidsliv aktiviteter ska vara enkelt, förmånligt och passa de flesta. Hos oss är allt möjligt. Boka klart paket eller skräddarsy paketen så det passar just dig.

Våra golfklubbssamarbeten

Grönlunds Golfklubb spelar du som vill ha en lagom utmaning på en kuperad park- och skogsbana med slingrande vatten genom det böljande uppländska landskapet, medan den som är ute efter ett rofyllt spel i garanterat lugn miljö kanske trivs bäst på Vassunda golfbana som är anlagd på Smedby Gård två mil söder om Uppsala – en naturskön plats där historiens vingslag viner i takt med den perfekta svingen. För den som är duktig och vill gå på birdiejakt finns Wattholma Golfklubb. En golfbana som ligger vackert belägen på bägge sidor om Fyrisån, som slingrar sig genom det historiska landskapet med anor från forntiden. Oavsett golfbana, resutalt och spel bor du som en vinnare på Arenahotellet!

Såhär säger golfspelaren Calle Vikner som besökte oss sommaren 2018 om konceptet:

”Vi var ett gäng på fyra personer som bodde på Arenahotellet och spela 1 av 3 golfbanor förra sommaren. Vi hade jättetrevligt både på golfbanan och hotell. Bra och tillmötesgående personal och god mat. Vi kommer definitivt tillbaka nästa sommar. Denna gång spelar vi 2 av 3 golfbanor och stannar en natt extra. Tack Arenahotellet och klubbar för bra service.”

Bo i enkelrum? Skriv gärna det i förfrågan så skickar vi aktuella priser.

Erbjudandet gäller i mån av plats på hotell och speltider. Varmt välkommen med din bokningsförfrågan!