Golfpaket i Uppsala

2018.05.18

Spela golf i Uppsala tillsammans med Arenahotellet, Grönlund GK, Johannesberg GK och Vassunda GK under 2020!

På Arenahotellet finns ett riktigt bra golfpaket för att det passar det allra flesta. Bo på Uppsalas största och nyaste hotell, spela upp till tre golfbanor.


 • Golfpaket vardag

  Hotellnatt i dubbelrum med frukost och spel vardag på en valfri samarbetsklubb.

  Pris: 919 kr


 • Golfpaket helg

  Hotellnatt i dubbelrum med frukost och spel helgdag på en valfri samarbetsklubb.

  Pris: 999 kr


 • Golfpaket med middag och relax

  Hotellnatt i dubbelrum med frukost, kvällens middagsrätt i Arenahotellets restaurang, tillgång till relaxavdelning och golfspel en dag på valfri samarbetsklubb.

  Pris: 1424 kr

Golfpaket Three Days – Två hotellnätter i dubbelrum med frukost, tre dagars golfspel* och tillgång till relax på Arenahotellet. *Golfspel på samtliga samarbetsklubbar.

Pris: 2700 kr p/p

Tilläggspriser: Extra golfspel 320 kr vardag och 400 kr helgdag. Vill ni hellre bo i Enkelrum? Skicka det i förfrågan till oss.

Erbjudandet gäller i mån av plats både på logi och speltider.

Samtliga golfbanor är beläget inom 30 minuter med bil och är utmanande på olika sätt. Läs mer om varje bana längre ner på sidan. Arenahotellet erbjuder samtliga gäster fri parkering i mån av plats.

Skicka din bokningsförfrågan redan nu. Vänligen ange vilket golfpaket som önskas i formuläret nedan.När vill ni spela?


 


 • Grönlund Golfklubb

  Grönlund GK:s 18-hålsbana är en kuperad park- och skogsbana med lagom mycket vatten som på ett tilltalande sätt slingrar sig genom ett böljande uppländskt landskap. Banan har par 71 med grästees på samtliga utslagsplatser.

  Läs mer


 • Vassunda Golfklubb

  Vassunda golfbana är anlagd på Smedby Gård två mil söder om Uppsala och fem mil norr om Stockholm i ett naturskönt, rofyllt landskap fyllt av historia. Det betyder golf i en garanterat lugn miljö.

  Läs mer


 • Johannesberg Golf

  Johannesberg Golf är belägget på Johannesberg Säteris marker. I början av 1990 talet fick Donald Steel, välkänd brittisk banarkitekt uppdraget att skapa en attraktiv golfbana på Johannesberg. Banan är av tävlingskaraktär.

  Läs mer