Välkommen till Uppsala-paket

2021.04.12

Detta paket gäller inte längre.

Nu är det dags att börja leta sig utanför hemmets trygga, men kanske lite väl bekanta, vrå! Kom ut och gör en roadtrip! Upplev Uppsala på bästa sätt! Välkommen till oss på Arenahotellet, Uppsalas modernaste hotell! Vi erbjuder service i världsklass. 

Boka in er i ett av våra stora Dubbelrum Deluxe med extra stora och sköna sängar med utsikt över Uppsala. Slipp trängseltrafiken i stan och kör bilen till oss! Vi har gratis parkering! Ta-daaa! 
Ni som har elbil kan även ladda er elbil hos oss. Arenahotellet ligger lättillgängligt intill motorvägen, men oroa er inte. Motorvägen upplevs inte som störande i hotellet. 

Sevärdheter + shoppingmecka = sant

Intill oss finns inte bara olika sevärdheter, utan även Uppsalas shoppingmecka; Gränbystaden! Här finns över 160 olika butiker, upplevelser, serveringar, restauranger, serviceställen och en biosalong med 4K. 

Under er vistelse finns mängder av olika utflyktsmål som bl.a.

Vill du veta mer vad man göra och andra utflyktsmål? Läs vår Uppsala-artikel här!
Kontakta gärna oss vilka platser/aktiviteter ni vill uppleva så hjälper vi er att planera er tid i Uppsala.

Ingår i paketet


  • Boende i Dubbelrum Deluxe
    Finns bekvämligheter bl.a. tv, wifi, kaffe/te och vattenkokare på rummet
  • Inträde till vår relaxavdelning
    (badrock och tofflor ingår)
  • Fritt lån av cyklar
    (i mån av tillgång) 
  • Frukostbuffé

Detta erbjudandet gäller till den 31 oktober 2021.

Cykla istället för bil? Vill ni ha en paus från bilen? Låna cyklar hos oss! Ta er enkelt fram på cykelstråk till Uppsala Centrum eller Gränbystaden. 

Maxa i relaxen. Oavsett om dagen har varit fylld av äventyr, shopping eller cykelturer så kan ni avsluta dagen med att bada och basta i vår relaxavdelning. Självklart ingår schyssta badrockar, tofflor och panoramafönster med en fantastiskt utsikt över Uppsala!

Enkelt att köra hit, enkelt att parkera, enkelt att uppleva Uppsala! 

Välkommen!