Boka träningsläger i Uppsala

Dags att vässa formen med ett träningsläger eller träningsweekend? Hos oss på Arenahotellet finns alla förutsättning för att ta ditt lag eller förening till nästa nivå – oavsett vilken idrott ni ägnar er åt.

Träningsläger i Uppsala blir allt vanligare och mer populärt, mycket tack vare möjligheterna som Gränby Sportfält erbjuder. Inom gångavstånd finns det utmärkta faciliteter för innebandyläger, bandyläger, friidrottsläger, tennisläger, paddelläger, pingisläger och hockeyläger. Vi skräddarsyr träningsläger för både lag och föreningar.

Varmt välkomna med er förfrågan i formuläret längst ner.

Arenahotellet är perfekt för träningsläger.
Vi har 200 rum och självklart till föreningspriser. Hotellet har 86 fria parkeringar och ligger ca 30 min till Arlanda. Tillsammans med arenorna kan vi erbjuda läger för flera lag och föreningar samtidigt för upp till 500 personer.

ARENOR

Oavsett vilken sport så har Uppsala en arena för detta. Intill Arenahotellet finns Gränby Sportfält för att spela ishockey, bandy, basket, innebandy, fotboll, tennis, padel samt en hall för friidrott (både inomhus och utomhusarena)

TRANSPORT

Självklart hjälper vi till med transport från exempelvis Arlanda eller arenor. Vi har nära samarbeten med flera transportföretag.

MÅLTID

Vi förstår hur viktigt det är med bra måltider. För oss innebär en måltid energi, för både kropp och själ. Njut av frukost, lunch och middag hos oss.

Självklart skräddarsyr vi och hittar rätt
paketering för ert läger.

Vi skräddarsyr varje träningsläger för att anpassa efter ert behov. Hos oss är enkelheten viktigast! Ni slipper administrera och ha flera olika kontakter utan bokar allt på samma ställe!
Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan, så återkommer vi med ett pris snarast möjligt.

Skicka en kostnadsfri förfrågan
för ert träningsläger

  Önskas transport:
  JaNej
  Intresserad av andra aktiviteter:
  JaNej

  Kontaktuppgifter

  Icons made by Freepik from Flaticon www.flaticon.com