2019.04.03

Golf i Uppsala

Det våras för golfsäsongen. Boka ditt golfpaket tillsammans med Arenahotellet.

Arrangerar du kanske din egna golftävling tillsammans med kompisar? Ska du iväg med väninnorna på en golfresa eller ska du och din partner åka tillsammans och spela? Vi har något för alla!

Uppsala har mycket ett erbjuda när det gäller golf och spelmöjligheter. På Arenahotellet laddar man upp för att kunna erbjuda en säsong som andas både kvalitet och tillgänglighet. Fyra boendepaket erbjuds, där ni kan välja att spela på tre olika golfbanor som alla ligger inom 30 minuters avstånd med bil. Låter det för bra för att vara sant? Nej, bara en del av hotellets koncept där sport och fritidsliv aktiviteter ska vara enkelt, förmånligt och passa de flesta. Hos oss är allt möjligt. Boka klart paket eller skräddarsy paketen så det passar just dig.

Våra golfklubbssamarbeten

Grönlunds Golfklubb spelar du som vill ha en lagom utmaning på en kuperad park- och skogsbana med slingrande vatten genom det böljande uppländska landskapet, medan den som är ute efter ett rofyllt spel i garanterat lugn miljö kanske trivs bäst på Vassunda golfbana som är anlagd på Smedby Gård två mil söder om Uppsala – en naturskön plats där historiens vingslag viner i takt med den perfekta svingen. För den tävlingsinriktade finns Johannesberg Golf vid Johannesberg Säteris marker, som är skapad av den välkända brittiska banarkitekten Donald Steel i början av 1990-talet. Oavsett golfbana, resutalt och spel bor du som en vinnare på Arenahotellet!

Såhär säger golfspelaren Calle Vikner som besökte oss sommaren 2018 om konceptet:

“Vi var ett gäng på fyra personer som bodde på Arenahotellet och spela 1 av 3 golfbanor förra sommaren. Vi hade jättetrevligt både på golfbanan och hotell. Bra och tillmötesgående personal och god mat. Vi kommer definitivt tillbaka sommaren 2019. Denna gång spelar vi 2 av 3 golfbanor och stannar en natt extra. Tack Arenahotellet och klubbar för bra service.”

Våra golfpaket: Just nu med rabatterade priser. Boka innan 12 maj för att ta del av priserna!

Boka Golfpaket – vardag: Hotellnatt i dubbelrum med frukost, spel vardag på en valfri samarbetsklubb.

Pris: 860 kr p/p (ordinarie pris: 919 kr p/p)

Boka Golfpaket – helgdag: Hotellnatt i dubbelrum med frukost, spel helgdag på en valfri samarbetsklubb.

Pris: 940 kr/ p/p (ordinarie pris: 999 kr p/p)

Boka Golfpaket – Middag & Relax: Hotellnatt i dubbelrum med frukost, kvällens middagsrätt i Arenahotellets Restaurang, tillgång till relaxavdelning på Arenahotellet, golfspel en dag på en golfbana.

Pris: 1255 kr p/p (ordinarie pris: 1424 kr p/p)

Boka Golfpaket Three days: Två hotellnätter i dubbelrum med frukost, tre dagars golfspel* och tillgång till relax på Arenahotellet. *Golfspel på samtliga tre samarbetsklubbar.

2580 kr p/p (ordinarie pris: 2700 kr p/p)

Extra spel på golfbana: 320 kr vardag och 400 kr helg

Bo i enkelrum? Skriv gärna det i förfrågan så skickar vi aktuella priser.

Erbjudandet gäller i mån av plats på hotell och speltider. Varmt välkommen med din bokningsförfrågan!

Book Hotel room

The biggest hotel in Uppsala close to the stadiums.