Golfpaket med boende 2021 i Uppsala

VÄLJ MELLAN TRE OLIKA GOLFBANOR I UPPSALAOMRÅDET & BO PÅ
UPPSALAS MODERNASTE HOTELL

Golfpaket med övernattning, greenfee, frukost och relaxavdelningen med bad & bastu. På Arenahotellet i Uppsala bor du lättillgängligt för att snabbt ta dig ut till tre olika golfbanor inom 30 minuter. Arenahotellet erbjuder samtliga gäster fri parkering i mån av plats. Kombinera golf i Uppsala med avkoppling, gott skratt & goda måltider på Arenahotellet. Vi erbjuder två olika golfpaket med golfspel på Vassunda GK, Grönlunds GK och Wattholma GK.

Boka ert golfpaket!
Skicka er förfrågan via formuläret eller;
skicka ett mail till bokning@arenahotellet.se.

Deluxepaket med golf

Logi i dubbelrum Deluxe på våning 8 med utsikt över Uppsala. På samma våning har ni tillträde till relaxavdelningen för bad & bastu. Det ingår 1 greenfee för golfspel, frukostbuffé samt en värdecheck till hotellets restaurang.

Pris för Deluxepaket med golfspel

fr. 1010 kr / person

Enkelrumstillägg: 
från 300 kr

Dubbelrumpaket med golf

Boende i standard dubbelrum med frukostbuffé, greenfee samt en värdecheck till hotellets restaurang.

Pris för dubbelrumpaket med golfspel

fr. 785 kr / person

Enkelrumstillägg: 
från 300 kr

Vill ni skräddarsy ett golfpaket?
Berätta vad ni är ute efter exempelvis antal nätter ni vill bo, vilka golfbanor ni önskar spela etc, så syr vi ihop det och återkommer vi till dig med prisupplägg.

Boka ert golfpaket!
Skicka er förfrågan via formuläret eller;
skicka ett mail till bokning@arenahotellet.se.

GRÖNDLUNDS GK

Grönlund GK:s 18-hålsbana är en kuperad park- och skogsbana med lagom mycket vatten som på ett tilltalande sätt slingrar sig genom ett böljande uppländskt landskap. Banan har par 71 med grästees på alla utslagsplatser.

VASSUNDA GK

Vassunda golfbana är anlagd på Smedby Gård två mil söder om Uppsala och fem mil norr om Stockholm i ett naturskönt, rofyllt landskap fyllt av historia. Det betyder golf i en garanterat lugn miljö.

WATTHOLMA GK

Det närmaste du kan komma en linksbana, där det naturliga hindret är vinden. En härlig och utmanande bana för alla golfare. Den har enligt utsago de bästa mackorna i Uppland.

Oavsett val av golfbana, resultat och golfspel bor du som en vinnare på Arenahotellet!

“Vi var ett gäng på fyra personer som bodde på Arenahotellet och spela 1 av 3 golfbanor förra sommaren. Vi hade jättetrevligt både på golfbanan och hotell. Bra och tillmötesgående personal och god mat. Vi kommer definitivt tillbaka nästa år. Denna gång kommer vi spela två olika golfbanor och stannar en natt extra. Tack Arenahotellet och klubbarna för bra service.”
– Calle Vikner, spelade golf och bodde på Arenahotellet

  Namn: E-post:
  Telefon/mobil:

  Antal deltagare:

  Antal nätter:

  Önskad speldag:

  Golfpaket:
  DeluxepaketDubbelrumspaketSkräddarsytt golfpaket

  Välj golfbana/golfbanor:
  Grönlunds GKVassunda GKWattholma GK