Romantiska weekendpaket på Arenahotellet i Uppsala!

Ta semester från alla bekymmer hemma och kom bort för en stund. Unna er egentid! Bo i ett av våra stora och härliga deluxerum med utsikt över Uppsala. Spendera tid med din kärlek. Ät praliner och njut av den stora sängen för att sedan ta er till relaxen på samma våning som ert rum.

Spendera kvällen i vår restaurang och ät en romantisk middag med levande ljus. Vakna upp och njut av uppdukad frukostbuffé. Ta tid för en påtår till.

Helgpaket Stor

Pris: 1945 kr per natt
(Gäller för 2 personer)

I paketet ingår ett deluxerum på hotellets högsta våning med chokladpraliner till er ankomst. Inträdet till vår relaxavdelning med bubbelpool och bastu är inkluderat. Det ingår även en 3-rätters middag och vår goda frukostbuffé uppdukad för er på morgonen.

Gäller: tor, fre, lör

  • Frukost  
  • Chokladpraliner  
  • 3-rätters middag  
  • Relaxavdelning

Vänligen uppge önskad middagstid vid bokning. Ni väljer själva 3-rätters från vår ordinarie meny, men ni väljer själva kött, fisk eller vegetariskt på plats. Dryck ingår ej. Slottid för relaxavdelningen tilldelas vid bokning.

Helgpaket Liten

Pris: 1495 kr per natt
(Gäller för 2 personer)

Njut av egentid hos oss på Arenahotellet!
I paketet ingår boende i ett av våra dubbelrum samt en 3-rätters middag i hotellets restaurang. På morgonen är vår goda frukostbuffé uppdukad för er. 


Gäller: tor, fre, lör

  • Frukost    
  • 3-rätters middag  

Vänligen uppge önskad middagstid vid bokning. Ni väljer själva 3-rätters från vår ordinarie meny, men ni väljer själva kött, fisk eller vegetariskt på plats. Dryck ingår ej. 

Denna kampanj gäller fram till 31 augusti 2021.