Tjäna pengar till din förening

Tjäna extra pengar till din idrottsförening eller lag genom att hänvisa gäster till vårt hotell. Din idrottsförening får 8% cashback för hotellbokningar och konferenser som hänvisas genom din unika föreningskod. Fyll i dina uppgifter nedan för att få mer information eller registrera din förening. Du kan läsa mer om hur det fungerar längre ned. Detta gäller endast Upplands föreningar.

Konceptet Arenahotellet Cashback – Vårt sätt att ge tillbaka till föreningslivet i Uppland.

Alla föreningar och lag, stor som liten har möjlighet att tjäna extra pengar på att rekommendera Arenahotellet i Uppsala. Visst går det att sälja kakor, salami och rabatthäften men det krävs oftast en prestation från både föräldrar och barn.

Vårt koncept Arenahotellet Cashback är uppbyggd på rekommendation, där det krävs minimal prestation för att få riktiga pengar tillbaka och kostar inget extra för kunden.

Några klubbar vi besökt sedan öppning är Uppsala BoIS Damer som fick tillbaka nästan 12.000 kr och Almtuna Team 06 som fick tillbaka nästan 8000 kr till sin lagkassa. Båda lagen rekommendera oss genom att arrangera en cup. Minimal prestation och enkla pengar tycker vi. 

Att rekommendera hotellet kan göras på flera sätt. Här är några exempel: Träningsläger, företagskonferenser, evenemang, bortalag, cuper och till nära och kära.

Arenahotellet ger tillbaka 8% av varje hotellbokning och konferensbokningar från företag och Cashback-systemet är igång 365 dagar om året och funkar per automatik.

Tveka inte att kontakta oss vid evenemang, tävlingar, cuper med mera.

Book Hotel room

The biggest hotel in Uppsala close to the stadiums.