Sport & Aktivitetspaket

För er som vill ha en aktiv ledighet!

Vårt sport & hälsopaket är en kombination av hälsa och njutning här hos oss på Arenahotellet. Du kommer ha möjlighet att ta del av allt som vårt stora och moderna hotell har att erbjuda, t ex relaxavdelning, restaurang, bar och shuffleboard. Lägg därtill en racketsportaktivitet som både är roligt och hälsosamt hos vår granne UTK-Hallen som ligger på andra sida gatan sett från vårt hotell. Här går det att spela tennis, padel, squash, badminton eller bordtennis. Boka på Uppsalas bästa multianläggning för racketsporter – UTK Hallen. I samma byggnad ligger även det gym man som vår gäst har fritt tillträde till. När du checkar in på rummet kommer det att finnas ett hälsokit (Vitamin Well + powerbar) till dig så att så att förutsättningarna ska finnas för att orka så mycket som möjligt. Dagen efter avslutas självklart med vår trevliga och goda frukostbuffé.

Gör din bokning online eller
kontakta oss på reception@arenahotellet.se

Paketet inkluderar:

Vänligen uppge önskad racketsport samt speltid vid bokning.

Tillval:

Relaxavdelning (1h 15 min)
Bokas vid incheckning och i mån av plats
170 kr / person
2-rätters middag (förrätt + huvudrätt):249 kr
Bubbel på rummet:
Cava helflaska
425 kr
Ölhink (4 st Carlsberg Export)260 kr
Choklad (4 x 2 st praliner) 99 kr
Snackstallrik (för två personer)149 kr
Blommor, säsongens bukett375 kr
Hudvårdskit (Maria Åkerberg)299 kr
Hundkit349 kr

Boka Sport & hälsopaket
Gör din bokning online eller
kontakta oss på reception@arenahotellet.se

På Arenahotellet bor ni modernt och lättillgängligt med fri parkering, i mån av plats. Har ni elbil finns möjlighet att ladda bilen under er vistelse. Kombinera er padelspel med shopping på Gränbystaden, avkoppling i vår relax och goda måltider i vår restaurang.

På UTK-hallen kan ni låna racket gratis. Ni parkerar enkelt utanför UTK-hallen eller tar en kort promenad (ca 100 meter) från hotellet. Boka på Uppsalas bästa multianläggning för racketsporter – UTK Hallen.


Välkomna till Uppsalas största och modernaste hotell. Generös frukostbuffé, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering.