Tjäna pengar till din förening

Tjäna extra pengar till din idrottsförening eller lag genom att hänvisa gäster till vårt hotell. Din idrottsförening får 8% cashback för hotellbokningar och konferenser som hänvisas genom din unika föreningskod. Fyll i dina uppgifter nedan för att få mer information eller registrera din förening. Du kan läsa mer om hur det fungerar längre ned.

Konceptet Arenahotellet Cashback – Vårt sätt att ge tillbaka till föreningslivet i Uppland.

Alla föreningar och lag, stor som liten har möjlighet att tjäna extra pengar på att rekommendera Arenahotellet i Uppsala. Visst går det att sälja kakor, salami och rabatthäften men det krävs oftast en prestation från både föräldrar och barn.

Vårt koncept Arenahotellet Cashback är uppbyggd på rekommendation, där det krävs minimal prestation för att få riktiga pengar tillbaka och kostar inget extra för kunden.

Det man behöver göra är att rekommendera hotellet och ha en föreningskod. Rekommendation kan ske genom träningsläger, företagskonferenser, evenemang, bortalag, cuper och till nära och kära.

Arenahotellet ger tillbaka 8% av varje hotellbokning och konferensbokningar från företag och Cashback-systemet är igång 365 dagar om året och funkar per automatik.

Känner du någon person som är aktiv inom förening eller lag är det alltså möjligt att stötta utan extra kostnad. Både genom hotellnätter och konferenser.

Bokningsexempel för konferens:

  1. Exempel Exempelsson spelar i BK Exempel F11 och har en pappa som jobbar på Exempel AB.
  2. Exempel AB lägger under 2018 fem stycken konferenser på Arenahotellet i Uppsala och anger BK Exempel F11 i sin bokning.
  3. Efter varje genomförd konferens går 8% av den totala lokalhyran direkt till BK Exempel F11. Utan extra kostnad

För att få en föreningskod och ta del av Arenahotellet Cashback, behöver du följa dess enkla steg:

  1. Ange förening och lag samt en adress i formuläret ovan.
  2. Fyll i kontaktperson med telefonnummer och e-postadress*.
  3. Inbetalningssätt till förening/lag.
  4. Ni får en föreningskod och kan börja rekommendera Arenahotellet.

*Den angivna kontaktpersonen ansvarar för att pengarna kommer till rätt lag inom föreningen vid utbetalningsperioden och sköter det administrativa. Hotellet ansvarar inte för att pengarna kommer till rätt lag utan det är kontaktpersonen som har ansvaret. Skulle det förmodan dyka upp förskingringar av pengar kommer det att polisanmälas.

Minsta utbetalning är 500 kr och uppnås inte den siffran under en 6 månadersperiod, så flyttas summan till nästa utbetalningsperiod. Ansök om Arenahotellet Cashback redan idag!

För att läsa mer och boka konferens gör ni det på reception@arenahotellet.se eller kontakta reception för offertförfrågan.

För att boka hotellrum går det att göra direkt via telefonnummer 018-35 00 25, mejla reception@arenahotellet.se eller boka direkt här på hemsidan.

Boka hotellrum

Uppsalas största hotell med närhet till stadens idrottsarenor.