Arenahotellet i Uppsala

Boka direkt på 018-35 00 25 eller reception@arenahotellet.se

 

Välkommen till Arenahotellet – Uppsalas största hotell med närhet till stadens idrottsarenor. Vi är det självklara valet för allmänheten, idrottsutövaren, träningsläger, evenemangsbesökaren och mötesplatsen för föreningar, förbund och företag. Vi erbjuder konferenslokaler, specialanpassade rum och fantastisk mat. Vi ligger nära E4:an och har nära till flera sportarenor i Uppsala.

Vi lägger stort fokus på sport, evenemang och möten. Hos oss hittar du flera konferenslokaler anpassade för små och stora möten med möjlighet till övernattning i våra rum. Vad som också gör oss unika är att vi har flera rum utrustade med extra långa sängar, så att även du som är över två meter lång ska få en god natts sömn.

Totalt innehåller hotellet 200 rum med 620 bäddar.

∙ Hela hotellet erbjuder fri Wi-Fi och Air-condition.
∙ På plan 8 finns en relaxavdelning med en fantastisk utsikt över Uppsala.
∙ På parkeringen är fyra av de 26 platserna handikappreserverade. Där finns också sju laddningsstolpar för elbilar.

Upplev sport på Uppsalas arenor eller på vårt hotell. Vi har ett brett programutbud speciellt utrustat med flera sportkanaler.

Rummen

 

Alla förtjänar en god natts sömn

Vakna utvilad och redo att ta dig an dagen. Vi erbjuder rum utöver det vanliga. Arenahotellet har 200 rum och totalt 620 bäddar. Varje korridor är inredd och anpassad utifrån olika sportgrenar och behov. Vi har till exempel en korridor med rum helt anpassade för rullstolsburna idrottare och en korridor med rum anpassade för dig som är extra lång. Det är inte helt ovanligt att volleyboll- och basketspelare är längre än genomsnittet, därför erbjuder Arenahotellet sängar anpassade för personer som är över 2 meter långa.

Familjerum

Kommer man som familj till Arenahotellet ska man självklart få möjlighet att bo som en. Hos oss hittar du rum som rymmer upp till 8 personer och för alla barn har vi ett spelrum utrustat med bland annat Playstation och Xbox.

Våra enkelrum är 11 kvm och dubbelrummen 22 kvm. Enkelrum är utrustade med en 140 queensize-säng och dubbelrummen med dubbelsäng samt en bäddfåtölj och soffbord. Hela hotellet har luftkonditionering,  tv samt fritt WiFi. Du har ett eget badrum med toalett och dusch, enklare skoförvaring, klädhängare och galgar i en öppen garderob samt arbetsplats med bord och stol. Dubbelrummen är även utrustade med fåtölj och soffbord.

Hårtork och strykbräda finns att låna i receptionen.

Handikappanpassade rum

Hos oss hittar du totalt 19 rum som är anpassade för dig som är rullstolsburen. Självklart är samtliga av våra publika ytor även utformade så att du enkelt ska kunna ta dig runt obehindrat.

Galleri