Bensträckaren – En aktivare konferens

Visste du att vi svenskar sitter mest still av alla människor i världen? Detta vill vi ändra på genom att lansera Bensträckaren – en aktivare konferens. 

Kombinera lärande med rörelse

Konferera eller ha en kick-off med aktiviteter tillsammans med oss på Arenahotellet. Vi tror att kopplingen mellan aktivitet och möte är ett vinnande koncept. Att kunna koppla ihop personalvård med friskvård och få en effektivare och roliga konferens.  

70 % av innehållet i en powerpoint presentation går förlorad

Jo, det är sant. Forskningen visar att vår inlärningskapacitet ökar betydligt om vi kombinerar lärandet med fysisk aktivitet. Detta gör att det blir lättare att ta in information på ett smart, effektivt och roligt sätt. Detsamma gäller såklart även vid möten, utbildningar och konferenser.

Aktiviteter för hela företaget, oavsett väder och årstid.

Alla våra konferenser kan kombineras med hälsosamma, lugna, svettiga eller sportiga aktiviteter, som svetsar samman teamet. Spela tennis, innebandy eller testa på friidrott. Tillsammans testa yoga eller en föreläsning i hur den mentala träningen kan påverka ditt team. Vi anpassar aktiviteterna efter era önskemål och garanterar både goda konferensresultat och många glada skratt.

Ett spjutkast från hotellet finns flera av Uppsalas största arenor, där olika sporter utövas. Det betyder att det är gångavstånd till det flesta av våra aktiviteter vi erbjuder kopplat med konferens och boende. Vi presenterar ett urval av de flesta aktiviteter nedan.

Vinnande upplägg med vår mötesrådgivare

Våra mötesrådgivare hjälper Er att tar fram passande upplägg för en aktiv konferens baserat på era behov och önskningar. Så ni kan få en effektivare och kvalitetssäkrad konferens, event eller kick off som kommer bli minnesvärd. Skicka en nedan  bokningsförfrågan så kommer en mötesrådgivare kontakt er.

Välkommen med Er bokningsförfrågan.

Informationsvideo om Bensträckaren.

Se vår video om Bensträckaren – Aktiv konferens i Uppsala

Vill du boka eller veta mer? Skicka en bokningsförfrågan nedan.

  Antal personer

  Datum

  -

  Övernattning?

  JaNej

  Mat & dryck

  Antalet fikapauser per dag

  0123

  Lunch

  Janej

  Middag

  JaNej

  Speciella önskemål kring mat?

  Välj aktivitet för er bensträckare!

   

  InnebandyFriidrottElitträningYogaCirkelträningBubbleballAfrodansMental träningVet inte, vad finns det?

   

  Dina kontaktuppgifter

  Förnamn

  Efternamn

  E-post

  Telefonnummer

  Fakturaunderlag

  Företagsnamn

  Org.nummer

  Adress

  Postnummer & Postort


  Exempel på olika aktiviteter ni kan prova