2019.08.09

Arenahotellet söker receptionist på deltid

Arenahotellet öppnade hösten 2017 och innehåller 200 rum och är således det största hotellet i Uppsala. Hotellet erbjuda flera konferensrum, varav den största lokalen rymmer 200 personer.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vara del i ett växande företag där du kommer att vara ansiktet utåt till våra gäster.

Är du vår nya stjärna i receptionen?

Då kommer du dagligen att möta de viktigaste personerna hos oss – våra gäster! Därför söker vi dig som gillar att kombinera service i världsklass med försäljning. Du älskar mötet med gästen och har förmågan att skapa goda relationer på kort tid. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att arbeta i team och vara en omtänksam kollega, ser vi som en självklarhet. Din roll är otroligt viktigt då du är vårt ansikte utåt och påverkar gästens intryck och vistelse. Som Receptionist hos oss är det viktigt att vara uppdaterad och ha en övergripande syn över hotellets verksamhet och omgivningens händelser, detta bidrar till service utöver det vanliga. Du ska:

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till jenny.norstedt@arenahotellet.se

Med vänlig hälsning Jenny Norstedt

Boka hotellrum

Uppsalas största hotell med närhet till stadens idrottsarenor.