Relax för lag & tränare

Vunnit serien? Slog serieledarna i förra matchen? Ska du arrangera kick-off med laget eller ska tränarna träffas för säsongsplanering innan säsongen drar igång? 

Då är relax perfekt för er. Samla laget för att fira senaste segern eller jobba med teambuilding inför eller efter säsongen. Oavsett vilket syfte laget eller tränarna har, finns vi här för er. 

Med tanke på att hotellet ligger vid många av Uppsalas idrottsarenor, vill vi erbjuda ett bra pris till föreningslivet för att göra Arenahotellet till en samlingsplats.

Vid bokning av Relaxen får man tillgång till TV-rummet som ligger intill Relaxen. Här kan man kolla på någon match  eller gå igenom klipp från föregående säsong. HDMI-kabel finns att låna i hotellets reception, men dator får man ta med själv ifall man vill streama från annan kanal.

Vi tar endast in en bokning per dag i Relaxen för icke-hotellgäster. Skicka därför din förfrågan i tid. 

Vi välkomnar alla lag i alla åldrar!


”Vi passade på att njuta lite i Arenahotellets relax med tränarstaben direkt efter vårt avancemang till division 1. Bubbelpool och bastu med en slående utsikt över Uppsala. Extra plus för de välkylda dryckerna som stod och väntade på oss när vi kom! Efteråt passade vi på att gå ner och njuta av en riktigt god burgare i restaurangen innan vi begav oss vidare. En perfekt start på en magisk kväll!”

David Eriksson, tränare – IBK Uppsala Teknologer