Relaxa med ditt företag på Arenahotellet!

2019.11.07

Vill du och ditt företag kombinera nytta med nöje och lyxig avkoppling, och samtidigt stärka gemenskapen? Arenahotellets relaxavdelning kan vara lösningen! Här kan ni njuta i den heta bastun, låta spända muskler och ansträngda rynkor i pannan få välbehövlig vila. Kronan på verket är utsikten över sportfälten med en ljus och levande stadskärna som kuliss.

DHinox, ett relativt nystartat företag som erbjuder kundspecifika produktlösningar inom rostfritt, bokade hela relaxen för lite mer än ett år sedan. Upplevelsen på Arenahotellet kommer fortfarande på tal bland kollegorna.

– Syftet var att få in en nyanställd i gänget, men vi hade även haft en hektisk period på företaget och kände att vi alla behövde en avslappnande paus. Vi inkluderade dricka, smörgås och lite snacks i relaxpaketet och avslutade sedan vistelsen med middag i hotellrestaurangen, berättar Daniel Ulfseke, en av företagets delägare.

Daniel och en kollega hade tidigare varit på Arenahotellet för en informationsträff om Relitahallen, där deltagarna även fick en rundtur och ta del av kommande planer och utbud.

– När vi sedan fick se relaxavdelningen och den otroliga utsikten fick jag och kollegan idén att boka en skön och avslappnande firmakväll på hotellet. Efter gott bemötande med smidiga lösningar, så blev det bestämt, tillägger Daniel.

Kommer ni tillbaka?

– Eftersom det var så otroligt uppskattat av alla på företaget, och något som vi faktiskt fortfarande pratar om, så kommer vi med största säkerhet igen. Vi kan varmt rekommendera andra företag eller kompisgäng att kontakta Arenahotellet och boka relaxen.

Gör som Daniel Ulfseke och företaget DHinox: Kontakta Arenahotellets reception och boka en härlig relaxupplevelse för dig och ditt företag!