Boka boende i samband med ert träningsläger i Uppsala

För er som vill bli ytterligare lite bättre på er sport!

Dags att vässa formen med ett träningsläger eller träningsweekend? Hos oss på Arenahotellet finns alla förutsättningar för att ta ditt lag, grupp, team eller förening till nästa nivå oavsett vilken idrott ni ägnar er åt.

Träningsläger i Uppsala blir allt vanligare och mer populärt, mycket tack vare möjligheterna som Gränby Sportfält erbjuder. Inom gångavstånd från Arenahotellet finns det utmärkta faciliteter för läger i innebandy, friidrott, ishockey, fotboll, bandy, racketsporter, konståkning, gymnastik, etc. Det finns även möjlighet till gym, gruppträningar med mera.

Här på Arenahotellet tar vi hand om boende, mat (frukost, lunch, middag samt kvällsmål) och även konferenslokaler för möten, taktik, utbildningar osv. Vi kan även hjälpa till med att ordna transport från t ex Arlanda. Vi har nära samarbeten med flera transportföretag. Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan så återkommer vi med ett pris snarast möjligt.

Varmt välkomna med er förfrågan i formuläret längst ner.

Arenahotellet är det perfekta valet för träningsläger.
På Arenahotellet har vi 200 rum till föreningspriser. Hotellet har även 86 fria parkeringsplatser och ligger ca 30 minuter från Arlanda. Tillsammans med arenorna kan vi erbjuda träningsläger för flera lag och föreningar samtidigt, med plats för upp till 500 personer

ARENOR

I Uppsala finns en mångsidig arena för olika sporter. Beläget nära Arenahotellet finns det arenor för ishockey, bandy, basket, innebandy, fotboll, tennis, samt en hall för friidrott (både inomhus- och utomhusarena).

TRANSPORT

På Arenahotellet kan vi hjälpa till med att ordna transport till arenorna eller Arlanda. Vi samarbetar med flera transportföretag och kan hjälpa dig att hitta rätt transportalternativ för ditt lag eller grupp.

MÅLTID

Vi på Arenahotellet förstår vikten av bra måltider. För oss innebär det att en måltid ska ge energi för både kropp och själ. Njut av våra välsmakande frukost-, lunch- och middagsalternativ under er vistelse hos oss.

Är ni intresserade av att bo på vårt hotell i samband med ert träningsläger?
Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan, så återkommer vi med ett pris snarast möjligt.

Skicka er förfrågan om boende för ert träningsläger.

  Önskas transport:
  JaNej

  Intresserad av andra aktiviteter:
  JaNej

  Kontaktuppgifter

  Icons made by Freepik from Flaticon www.flaticon.com