Boka boende i samband med ert träningsläger i Uppsala

Dags att vässa formen med ett träningsläger eller träningsweekend? Hos oss på Arenahotellet finns alla förutsättning för att ta ditt lag, eller förening, till nästa nivå – oavsett vilken idrott ni ägnar er åt.

Träningsläger i Uppsala blir allt vanligare och mer populärt, mycket tack vare möjligheterna som Gränby Sportfält erbjuder. Inom gångavstånd finns det utmärkta faciliteter för läger i innebandy, bandy, friidrotts, gymanistik, fotboll tennis och hockey etc. På Arenahotellet tar vi hand om boende, maten och transporten.

Varmt välkomna med er förfrågan i formuläret längst ner.

Arenahotellet är perfekt för träningsläger.
Vi har 200 rum och självklart till föreningspriser. Hotellet har 86 fria parkeringar och ligger ca 30 min till Arlanda. Tillsammans med arenorna kan vi erbjuda läger för flera lag och föreningar samtidigt för upp till 500 personer.

ARENOR

Uppsala har en arena för massa sporter. Intill Arenahotellet finns bl.a. arenor för ishockey, bandy, basket, innebandy, fotboll, tennis samt en hall för friidrott (både inomhus och utomhusarena)

TRANSPORT

Självklart hjälper vi till med ordna transport till arenor eller exempelvis Arlanda eller arenor. Vi har nära samarbeten med flera transportföretag.

MÅLTID

Du som vi förstår vikten av bra måltider. För oss innebär det att en måltid ska ge energi, för både kropp och själ. Njut av frukost, lunch och middag hos oss.

Är ni intresserade av att bo på vårt hotell i samband med ert träningsläger?
Kontakta oss genom att fylla i formuläret nedan, så återkommer vi med ett pris snarast möjligt.

Skicka er förfrågan om boende för ert träningsläger.


  Önskas transport:
  JaNej


  Intresserad av andra aktiviteter:
  JaNej

  Kontaktuppgifter

  Icons made by Freepik from Flaticon www.flaticon.com