Konferensrum Uppsala

Moderna Konferensrum och Mötesrum i Uppsala

Letar du efter den ultimata platsen för att hålla dina möten i Uppsala? Oavsett om du behöver rum för 2 personer eller upp till 200, har vi det du söker. Välkommen till Arenahotellets konferensrum i Uppsala, designade med fokus på modern teknik och optimerade för distanskommunikation. Dessutom erbjuder vi generösa ytor för mingel och pauser.

Teknik i Framkant för Mötesrum i Uppsala

Våra mötesrum i Uppsala är moderna och utrustade med den senaste videoutrustningen. För dig som behöver hålla videomöten eller distansutbildningar i Uppsala är pålitlig och kraftfull teknik A och O. Därför är våra mötesrum i Uppsala utrustade med HD-videokameror, kristallklart ljud och snabb, stabil internetuppkoppling. Här kan du vara säker på att tekniken aldrig blir ett hinder, vare sig du ska anordna en global videokonferens eller hålla en digital utbildningssession.

Oslagbar Akustik och Ljudisolering i Våra Konferensrum

I våra mötesrum i Uppsala vet vi att bra ljudkvalitet är avgörande för att skapa en lugn och skön miljö. Detta är speciellt viktigt vid videokonferenser eller distansutbildningar. Våra rum är därför designade med akustik och ljudisolering i åtanke, vilket säkerställer att ditt budskap kommer fram tydligt och utan störande bakgrundsljud.

Anpassningsbara mötesrum i Uppsala

Inget möte eller utbildningstillfälle är det andra likt. Därför erbjuder vi i Uppsala flexibla mötesrum som kan anpassas efter dina behov. Oavsett om du behöver en konfiguration som passar för en paneldebatt eller mindre rum för breakout-sessions, så har vi lösningen för dig. Våra generösa mingelytor och pausutrymmen skapar en välkomnande atmosfär och gör det enkelt att koppla av mellan sessionerna.

Virtuell eller Hybrid – Du Väljer

Våra mötesrum i Uppsala stöder både helt virtuella möten samt hybridmöten där vissa deltagare är på plats och andra ansluter på distans. Detta gör det enkelt att samordna möten där deltagarna befinner sig på olika platser, men ändå vill känna sig som en del av samma rum.

Konferens i Uppsala hos Arenahotellet


Bokningsförfrågan

Behöver du ett mötesrum i Uppsala? Utforska möjligheterna hos Arenahotellet.

Kontakta våra mötesplanerare

018-35 00 25

[email protected]

Skicka en mötesförfrågan/konferens här.

Du har även möjlighet att boka ditt mötesrum direkt online. Välj det upplägg som passar dig och ditt team bäst.

Boka mötesrum online

Arenahotellet i Uppsala