Lediga jobb

Här lägger vi upp lediga jobb när Arenahotellet söker fler stjärnor till vårt härliga team. För att ansöka den aktuella tjänsten, gå via länken och inte genom ett direkt mejl till oss (om inte så önskas i specifika fall).

Just nu söker vi en nattreceptionist och en receptionist på 70 %.

Länk till tjänsterna finns längt upp.

Spontanansökning

Vill du vara aktuell för framtida tjänster  på andra områden på hotellet? Då får du gärna skicka en spontanansökan till del avdelning du är intresserad av. Se längre ner på sidan och skicka din ansökan till den avdelning du intresserar dig av.

Vem söker vi?

Gillar du att kombinera service i världsklass med försäljning? Älskar mötet med gästen och har förmågan att skapa goda relationer på kort tid? Då ska du verkligen läsa vidare.

Vem söker vi? En som tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att arbeta i team och vara en omtänksam kollega, ser vi som en självklarhet.

Tror du att du har det som krävs och vara en person som kan ge våra gäster bästa tänkbara service? Då är du intressant för oss. Läs mer om tjänsten och skicka ditt personliga brev och CV genom att klicka på ”receptionist till deltid” nedan.

För spontanansökningar klicka på den avdelning du är intresserad. Välkommen med din ansökan.

Receptionist

Städ och Lokalvård

Frukostvärd / Frukostvärdinna

Servering / Konferens

Kock