Lediga jobb

Här lägger vi upp lediga jobb när Arenahotellet söker fler stjärnor till vårt härliga team. För att ansöka den aktuella tjänsten, gå via länken och inte genom ett direkt mejl till oss.

Just nu söker vi Marknad och Försäljningsansvarig!

Nu söker vi en marknad och försäljningsansvarig. Kika längst ner på sidan för att läsa mer och om hur du ansöker om tjänsten.

Vill du vara aktuell för framtida tjänster  på andra områden på hotellet? Då får du gärna skicka en spontanansökan till del avdelning du är intresserad av.

Vem söker vi?

För att vara aktuell för framtida jobb ska du vara en person som gillar god service med en personlig touch. Gilla att kombinera service i världsklass med försäljning. Älskar mötet med gästen och har förmågan att skapa goda relationer på kort tid. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att arbeta i team och vara en omtänksam kollega, ser vi som en självklarhet.

Tror du att du har det som krävs och vara en person som kan ge våra gäster bästa tänkbara service? Då är du intressant för oss. Skicka en ansökan med personligt brev och CV, så hör vi av oss.

För spontanansökningar klicka på den avdelning du är intresserad. Välkommen med din ansökan.

Marknad och Försäljningsansvarig

Reception

Städ och Lokalvård

Frukostvärd / Frukostvärdinna

Servering / Konferens

Kock

Boka hotellrum

Uppsalas största hotell med närhet till stadens idrottsarenor.