Lediga Jobb

Hittar du inte arbetsrollen du är ämnad för just nu?  Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare så skicka gärna en spontanansökan. 

Skicka in en spontanansökan

Vill du vara aktuell för framtida tjänster  på andra områden på hotellet? Då får du gärna skicka en spontanansökan till den avdelning som du är intresserad av. Längre ner på sidan finner du länkar(extern länk till jobbet.se) där du väljer vilken avdelning eller avdelningar som du är intresserad av.

Vem söker vi?

Gillar du att kombinera service i världsklass med försäljning? Älskar du mötet med människor och har förmågan att skapa goda relationer på kort tid? Då ska du verkligen läsa vidare.

Vem söker vi? En som tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Du kan hantera stressande situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att arbeta i team och vara en omtänksam kollega, ser vi som en självklarhet.

Tror du att du är rätt person som kan ge våra gäster bästa tänkbara service? Då är du intressant för oss. Läs mer om tjänsten och skicka ditt personliga brev och CV genom att klicka på ”receptionist till deltid” nedan.

För spontanansökningar klicka på den avdelning du är intresserad. Välkommen med din ansökan!

Receptionist

Städ och Lokalvård

Frukostvärd / Frukostvärdinna

Servering / Konferens

Kock