Lediga Jobb

Listar vi inte arbetsrollen som du är ämnad för just nu? Vi är alltid intresserade av duktiga medarbetare så skicka gärna en spontanansökan. 

Skicka in en spontanansökan

Vill du vara aktuell för framtida tjänster på Arenahotellet? Skicka oss gärna en spontanansökan och berätta vilken eller vilka arbetsområden som du är intresserad av. Längre ner på sidan finner du en länk(extern länk till jobbet.se).

Vem söker vi?

Gillar du att kombinera service i världsklass med försäljning? Älskar du mötet med människor och har förmågan att skapa goda relationer på kort tid? Då ska du verkligen läsa vidare.

Vem söker vi? En som tar initiativ, är flexibel för förändringar och har förmågan att se lösningar. Du kan hantera stressande situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att du gillar att arbeta i team och vara en omtänksam kollega, ser vi som en självklarhet.

Tror du att du är rätt person som kan ge våra gäster bästa tänkbara service? Då är du intressant för oss. Skicka ditt personliga brev och CV genom att klicka på ”Skicka spontanansökan” nedan.

Välkommen med din ansökan!

Skicka spontanansökan