Golfpaket med boende 2024 i Uppsala

Välkommen till Arenahotellet – Uppsalas främsta destination för golfälskare! Välj mellan fem olika golfbanor & bo på Uppsalas modernaste hotell.

Upptäck Golf i Uppsala – Prisvärda Paket från 1040 kr/person

Utforska fem unika golfbanor i Uppland och upplev bekvämligheten hos Uppsalas modernaste hotell. Våra golfpaket från 1040 kr per person kombinerar tillgång till vackra fairways med service i världsklass, vilket garanterar en både avslappnande och njutbar vistelse.

Ditt Golfäventyr Börjar Här

När du bokar boende hos oss ingår greenfee för ett urval av fem samarbetsklubbar/golfbanor. Hitta din perfekta bana nedan och låt oss skapa din idealiska golfupplevelse (se lista över golfklubbar nedan).

Allt Inom Räckhåll

Med cirka 15 ytterligare golfbanor inom en timmes bilväg, och vår strategiska placering vid E4 och riksväg 55, är Arenahotellet en dröm för alla golfentusiaster. Våra 86 kostnadsfria parkeringsplatser rätt vid hotellet adderar till bekvämligheten.

Mer än Bara Golf

Upplev det fulla paketet efter en dag på golfbanan! Koppla av i vår relaxavdelning, följt av läckra måltider i restaurangen. Avrunda kvällen med goda drinkar eller en vänlig tävling i shuffleboard. Morgonen därpå väntar en omtyckt frukostbuffé. Allt detta är en del av ditt golfpaket, designat för en komplett upplevelse.

Våra golfpaketpartners är:

Observera, preliminär öppning på golfbanorna är i början av Maj. Vänligen uppge önskad bana, starttid samt golf-id för deltagare som ska spela vid bokning.

Boka ditt golfpaket från 1040 kr / person
Skicka förfrågan via formuläret eller;
ett mail till [email protected].

Vill du skräddarsy golfpaketet?
Självklart kan du det! Berätta vad ni är ute efter exempelvis antal nätter ni vill bo, vilka golfbanor ni önskar spela etc, så syr vi ihop det och återkommer vi till dig med prisförslag.

Tillval

Relaxavdelning (1h 15 min)
Bokas vid incheckning och i mån av plats
170 kr / person
2-rätters middag
(förrätt + huvudrätt):
345 kr / person
3-rätters middag
(förrätt, huvudrätt, dessert):
445 kr / person
Bubbel på rummet:
Cava helflaska: 425 kr
425 kr
Ölhink (4 st Carlsberg Export)260 kr
Choklad (8 st praliner) 99 kr
Snackstallrik (för två personer)149 kr
Blommor, säsongens bukett375 kr
Hundkit349 kr

GRÖNLUNDS GK

Grönlund GK:s 18-hålsbana är en kuperad park- och skogsbana med lagom mycket vatten som på ett tilltalande sätt slingrar sig genom ett böljande uppländskt landskap. Banan har par 71 med grästees på alla utslagsplatser.
Läs mer

SÖDERBY GOLF

Söderby invigdes 2004 och räknas som en av Upplands bästa banor. Banan har en spännande layout och många strategiska vattenhinder. Nordea Tour/Swedish GolfTour har spelats här 8 gånger. 2020 & 2021 arrangerades LETAS tävlingar på Söderby.

Läs mer

edenhof golf hål 4

EDENHOF GOLF

Banan har mästerskapskaraktär och håller hög kvalitet och klass. Banan har 18 mycket spännande och utmanande hål med omväxlande karaktär. Med stora ondulerade greener så är banan en prövning för både nybörjaren för såväl den mer avancerade spelaren.

Läs mer

WATTHOLMA GK

Det närmaste du kan komma en linksbana, där det naturliga hindret är vinden. En härlig och utmanande bana för alla golfare. Den har enligt utsago de bästa mackorna i Uppland.

Läs mer

uppsala golf fina greener

UPSALA GK

Stora banan på Upsala Gk anses vara Upplands bästa bana och en av de bästa i Sverige. Banan anlades ursprungligen 1964 och totalrenoverades 2007-2010. Då alla greener, greenområden, fairways och utslagsplatser byggdes om.

Läs mer

Kundreferens

”Vi var ett gäng på fyra personer som bodde på Arenahotellet och spela 1 av 3 golfbanor förra sommaren. Vi hade jättetrevligt både på golfbanan och hotell. Bra och tillmötesgående personal och god mat. Vi kommer definitivt tillbaka nästa år. Denna gång kommer vi spela två olika golfbanor och stannar en natt extra. Tack Arenahotellet och klubbarna för bra service.”
– Calle Vikner, spelade golf och bodde på Arenahotellet

    Kontaktperson:

    E-post:

    Telefon/mobil: