Hotellfrukost är dagens viktigaste mål!

Hotellfrukost är alltid en höjdare när man bor på hotell. Hos oss ingår alltid frukostbuffén för våra boende hotellgäster. Buffén passar alla oavsett om du vill äta nyttigt eller lyxa till det med frasiga våfflor alternativt pannkakor. Bor du inte på hotellet, utan vill äta frukost i Uppsala med dina vänner, partner eller familj är ni såklart hjärtligt välkomna.

På buffén kan du välja mellan flera sorters flingor, mjölk, yoghurt, smoothie, frukt, grönsaker och goda bröd från lokala bagerier, med flertal olika pålägg. Till yoghurten eller filen servar vi nyttiga nötter och frön, fräsch juice, te och kaffe. På den varma buffén serveras bland annat äggröra, bacon, kokta ägg och våfflor/pannkakor. Självklart har vi även laktos och glutenfria alternativ.

Tillgänglighet: På vår parkering har vi fyra parkeringsplatser som reserverats för rörelsehindrade. Från dessa är det cirka 10 meter till närmaste ingång till hotellet, som är helt utan nivåskillnader. Ytterdörrarna är 110 cm breda och öppnas automatiskt. 

Öppettider för frukost
Måndag – Fredag: 05:30 – 09:30
Lördag & Söndag: 06:30 – 10:30

Pris för icke boende hotellgäster: 
Vill ni äta frukost utan att bo på hotellet så krävs det att ni bokar för att bli garanterad en plats.
Välkommen och tack för visad hänsyn! 

Vuxen: 125 kr
Barn 3-12 år: 75 kr
Barn under 3 år: Gratis

Boka hotellfrukost direkt på 018-35 00 25 eller [email protected]