Konferens Uppsala

Konferens på Uppsalas Ledande Konferenshotell med Moderna Mötesrum

Välkommen till Arenahotellet, den idealisk plats för konferenser, möten, utbildningar och kick-offs i Uppsala. Vi strävar efter att erbjuda en anpassad och minnesvärd upplevelse för varje tillfälle.

Perfekt läge och sköna bekvämligheter

Arenahotellet ligger i Uppsala praktiskt till intill E4:an och riksväg 55, bara 25 minuter från Arlanda flygplats och en kort resa från Uppsalas stadskärna. Med 86 parkeringsplatser, inklusive 7 laddstolpar, garanterar vi enkel tillgång och bekvämlighet för alla besökare.

Moderna Konferens- & mötesrum

Våra mångsidiga konferens- och mötesrum är utformade för att passa alla typer av affärsevenemang, från intima möten till storskaliga konferenser, med kapacitet för upp till 200 deltagare

Aktiva Konferenser

För de som söker en mer aktiv konferens, erbjuder vår unika placering vid Gränby sportfält ett brett utbud av aktiviteter. Från 5-kamp i friidrott till padel och tennis, erbjuder vi spännande och energigivande upplevelser som kompletterar era möten och konferenser.

Tjänster och Faciliteter

Vi förstår vikten av flexibilitet och anpassningsbarhet i dagens affärsvärld. Våra konferenspaket inkluderar allt ni behöver för en framgångsrik dag: toppmoderna tekniska lösningar, skräddarsydda mat- och dryckesalternativ, samt tillgång till våra professionella mötesplanerare som ser till att varje detalj blir som ni vill ha det.

Boka Din Konferens Hos Oss

Upptäck Arenahotellets unika kombination av affärsfokus och fysisk aktivitet – boka din nästa konferens, möte, utbildning eller kick-off med oss idag!

Konferens i Uppsala hos Arenahotellet

Boka ett av våra mötesrum. Vi har konferensrum som passar både större och mindre möten.


Bokningsförfrågan

Intresserad av att arrangera ett möte på Arenahotellet?

Ta kontakt med vårt team av möteskoordinatorer

018-35 00 25

[email protected]

Eller fyll i en förfrågan om boka konferens här.

Arenahotellet i Uppsala