Konferens i Uppsala

Just nu har vi kampanjerbjudande med 20 % rabatt för konferenser som bokas inför sommaren!
Gäller för samtliga datum fram till sista maj.

Boka genom formuläret längst ner på sidan eller ring oss direkt på 018-35 00 25 eller reception@arenahotellet.se

Boka konferens!

Gott om utrymme för goda möten

Välkommen till Arenahotellet i Uppsala där vi erbjuder konferenslokaler för små och stora möten. Vi har totalt nio konferensrum till ert förfogande varav sex rum rymmer upp åtta personer. Vårt största konferensrum har plats för upp till 200 gäster för en biosittning och kan enkelt omvandlas till tre lite mindre rum vid behov. De mindre rummen har plats för upp till 40 personer.

Boka direkt på 018-35 00 25 eller reception@arenahotellet.se

Vi är måna om att varje konferens ska bli så lyckad som möjligt. Därför erbjuder vi tre stora skärmar från Sharp och BenQ så att varje presentation kan visas tydligt. Vi ser även till att anpassa rummen med bord och stolar utifrån behov och önskemål, önskas för- eller eftermiddagsfika behöver ni bara ange det vid bokningen. Utanför de större konferenslokalerna har vi dessutom en mingelyta där vi serverar fika. För företag erbjuder vi kaffe, te och kakor och för föreningar erbjuder vi till exempel fruktsallad och smoothie.

Vi är det självklara valet för idrottsutövare, träningsläger, evenemangsbesökaren och mötesplatsen för föreningar, förbund och företag. Med stort fokus på idrott och evenemang garanterar vi en förstklassig upplevelse för alla våra besökare. Här hittar du bland annat ett brett utbud av sportkanaler och anpassade rum för idrottare inom flera olika sporter. Eftersom vi har många barn och ungdomar som gäster finns också ett spelrum utrustat med bland annat Playstation och Xbox.

Vi älskar möten

Att möta nya människor är bland det bästa vi vet och vi älskar att anordna möten för dig och dina kollegor. Möten mellan människor skapar nya möjligheter, nya idéer och är ett skönt avbrott från det vardagliga arbetet. Därför ser vi till att varje tillfälle blir ett lyckat möte för oss och för dig.

Oavsett om ni kommer hit över dagen eller vill stanna en eller flera nätter har vi gott om utrymme, god mat och sköna sängar, även för dig som är över två meter i längd. Arenahotellet har nämligen ett flertal extralånga sängar. Vi gör det enkelt att börja dagen på ett bra sätt – genom att ha hotell och konferens i samma lokal finns alla bekvämligheter nära till hands. Vakna utvilad, ta del av vår fantastiska frukost och börja mötet på bästa sätt. I konferenslokalerna finns det sedan möjlighet att ta en fika mellan presentationerna.

Gör konferensen till en upplevelse utöver det vanliga

Vi är Uppsalas största hotell och ligger nära IFU Arena, Relitahallen, UTK-hallen, Gränby Ishall samt Uppsalas friidrottsarenor. Varför inte passa på att bjuda företaget på en gemensam upplevelse? Att se en idrottsmatch ihop efter konferensen och sedan kunna slappna av i hotellobbyn eller på rummet efteråt kan vara ett uppskattat avbrott från vardagen.

Boka din konferens i Uppsala via formuläret nedan eller via 018-35 00 25 eller reception@arenahotellet.se

Övernattning?

Antalet fika/dag

Lunch

Middag