Boka tillägg

NÅGOT EXTRA PÅ
RUMMET?

Det finns inget bättre än att komma till ett hotellrum och hitta något extra som gör din vistelse ännu mer speciell. Chokladpraliner, fruktfat, en lyxig middag och avslappning i relaxavdelningen, är bara några fantastiska tillägg som kommer att göra din hotellvistelse oförglömlig. Här ser du alla tillägg som du kan överväga för att höja upplevelsen ytterligare.

Fruktfat
99 kr

Njut av ett vackert fruktfat på rummet, fyllt med säsongens finaste och färskaste frukter. Ge er en smakfull och hälsosam upplevelse under er vistelse.

Chokladpraliner
99 kr

Förbeställ en liten cellofanpåse med två bitar choklad av fyra olika choklader från några av världens bästa chokladproducenter som väntar på er när ni checkar in.

2 rätter middag

2-rätters middag
249 kR

Sätt guldkant på din hotellvistelse genom att lägga till en två rätters middag på hotellets restaurang – en ljuvlig smakupplevelse att minnas.

3 rätters middag

3-Rätters middag
395 kr

Höj ribban för din hotellvistelse genom att lägga till en tre rätters middag på hotellets restaurang – en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga.

RELAX
170 KR

Relaxavdelningen finns på hotellets högsta våning med en fantastik utsikt över Uppsala.
* Kostnad 170 kr per vuxen, 70 kr för barn upp till 16 år.

Late Checkout
200 kr

Önskar ni ta en härlig sovmorgon utan att behöva stressa? Lägg till senare utcheckning fram till kl.14.00

Hudvårdskit
299 kr

Hudvårdskit från Maria Åkerberg är en naturlig och ekologisk hudvårdsserie med rengöring, toner och fuktgivare. Ger en komplett hudvårdsrutin för hälsosam och skonsam vård av din hud.

BLOMMOR
375 kR

Fira en speciell anledning eller överraska någon med säsongens blommor på hotellrummet – en vacker gest som skapar en minnesvärd upplevelse.

Bubbel på rummet
425 kR

Förbeställ en flaska Mousserande Vin – Cava till ditt rum vid ankomst och unna dig det lilla extra!

Ölhink
260 kr

Unna er en svalkande paus med en ishink fylld med fyra iskalla öl på rummet. Njut av en avkopplande stund tillsammans och låt er munnar fuktas av en läskande och uppfriskande ölupplevelse.

HUNDKIT
349 kr

Glöm inte bort människans bästa vän, hunden, som också är värd att få lite extra omtanke på vårt hotell. Det här specialdesignade hundkitet innehåller: 1 x hundgodis (lamm, älg eller nöt), 1 x hundshampoo (känslig eller vanlig med citrongräs), 1 x rulle miljövänliga hundbajspåsar från Greenbone, 1 x burk med naturlig tassalva. Allt är svensktillverkat och i samarbete med Tassafritt som i sin tur sponsrar Hundstallet.