Boka tillägg

NÅGOT EXTRA PÅ
RUMMET?

Det finns inget bättre än att komma till ett hotellrum och hitta något extra som gör din vistelse ännu mer speciell. Chokladpraliner, fruktfat, en lyxig middag och avslappning i relaxavdelningen, är bara några fantastiska tillägg som kommer att göra din hotellvistelse oförglömlig. Här ser du alla tillägg som du kan överväga för att höja upplevelsen ytterligare.

Fruktfat
99 kr

Njut av ett vackert fruktfat på rummet, fyllt med säsongens finaste och färskaste frukter. Ge er en smakfull och hälsosam upplevelse under er vistelse.

Chokladpraliner
99 kr

Förbeställ en liten cellofanpåse med två bitar choklad av fyra olika choklader från några av världens bästa chokladproducenter som väntar på er när ni checkar in.

Plocktallrik
149 kr

En härlig charktallrik med utvalda charkuterier, ostar och tillbehör är aldrig fel.

2 rätter middag

2-rätters middag
345 kR

Dyk in i en delikat två rätters middag och sätt den perfekta tonen för din kväll. En ljuvlig smakupplevelse väntar på hotellets restaurang.

2 rätter middag

3-rätters middag
445 kR

Maximera din kulinariska upplevelse med en trerätters middag på hotellets restaurang. En fulländad smakresa att minnas länge, allt för att förhöja din vistelse.

RELAX
170 KR

Relaxavdelningen finns på hotellets högsta våning med en fantastik utsikt över Uppsala.
* Kostnad 170 kr per vuxen, 70 kr för barn upp till 16 år.

Late Checkout
200 kr

Önskar ni ta en härlig sovmorgon utan att behöva stressa? Lägg till senare utcheckning fram till kl.14.00

Hudvårdskit
299 kr

Hudvårdskit från Maria Åkerberg är en naturlig och ekologisk hudvårdsserie med rengöring, toner och fuktgivare. Ger en komplett hudvårdsrutin för hälsosam och skonsam vård av din hud.

blommor till hotellrummet

BLOMMOR
375 kR

Fira en speciell anledning eller överraska någon med säsongens blommor på hotellrummet – en vacker gest som skapar en minnesvärd upplevelse.

Godispaket för barn
95 kR

En påse med godis för barn (2 pers) som innehåller 2 godispåsar, 2 festis, 2 choklad och 2 mentos.

FÖDELSEDAGSPAKET för barn
45 kR

Ett enkelt, men trevligt, kit för ett födelsedagsbarn som innehåller 1 godispåse, 1 festis, 1 choklad, 1 mentos, några ballonger och lite konfetti.

PYNTNING AV RUM
65 kR

Vi pyntar ditt hotellrum med ballonger och konfetti.

Fira med lite bubbel på rummet på arenahotellet

Bubbel på rummet
425 kR

Förbeställ en flaska Mousserande Vin – Cava till ditt rum vid ankomst och unna dig det lilla extra!

Ölhink
260 kr

Unna er en svalkande paus med en ishink fylld med fyra iskalla öl på rummet. Njut av en avkopplande stund tillsammans och låt er munnar fuktas av en läskande och uppfriskande ölupplevelse.

HUNDKIT
349 kr

Glöm inte bort människans bästa vän, hunden, som också är värd att få lite extra omtanke på vårt hotell. Det här specialdesignade hundkitet innehåller: 1 x hundgodis (lamm, älg eller nöt), 1 x hundshampoo (känslig eller vanlig med citrongräs), 1 x rulle miljövänliga hundbajspåsar från Greenbone, 1 x burk med naturlig tassalva. Allt är svensktillverkat och i samarbete med Tassafritt som i sin tur sponsrar Hundstallet.