Hotell i Uppsala

Alla förtjänar en god natts sömn!

Vakna utvilad och redo att ta dig an dagen. Arenahotellet har 200 rum och maxkapacitet på totalt 620 bäddar. Vi har korridor som är inredd och anpassad utifrån olika sportgrenar och behov. Vi har till exempel en korridor med rum helt anpassade för rullstolsburna och en korridor med rum anpassade för dig som är extra lång. Det är inte helt ovanligt att volleyboll- och basketspelare är längre än genomsnittet, därför erbjuder Arenahotellet sängar som är 2.20 meter.

Totalt innehåller hotellet 200 rum med 620 bäddar. Varje korridor förknippas med en idrott. Bland annat är en korridor anpassad för idrottare i rullstol, en korridor är anpassad för basketspelare med extra långa sängar samt att en korridor innehåller familjerum för upp till 8 personer. För ungdomarna finns det ett Game-room med bl.a. Playstation och X-Box stationer.

  • Hela hotellet erbjuder fri Wi-Fi, TV samt Air-condition.
  • På plan 8 finns en relaxavdelning med en fantastisk utsikt över Uppsala.
  • På parkeringen är fyra av de 26 platserna handikappreserverade. Där finns också sju laddningsstolpar för elbilar.

Familjerum Kommer man som familj till Arenahotellet ska man självklart få möjlighet att bo som en. Hos oss hittar du rum som rymmer upp till 8 personer och för alla barn har vi ett spelrum utrustat med bland annat Playstation och Xbox. Våra enkelrum är 11 kvm och dubbelrummen 22 kvm. Enkelrum är utrustade med en 140 queensize-säng och dubbelrummen med dubbelsäng samt en bäddfåtölj och soffbord. Hela hotellet har luftkonditionering, tv samt fritt WiFi. Du har ett eget badrum med toalett och dusch, enklare skoförvaring, klädhängare och galgar i en öppen garderob samt arbetsplats med bord och stol. Dubbelrummen är även utrustade med fåtölj och soffbord. Hårtork och strykbräda finns att låna i receptionen. Handikappanpassade rum Hos oss hittar du totalt 19 rum som är anpassade för dig som är rullstolsburen. Självklart är samtliga av våra publika ytor även utformade så att du enkelt ska kunna ta dig runt obehindrat.

Se våra rum

Boka hotellrum

Uppsalas största hotell med närhet till stadens idrottsarenor.