Våra hotellrum

På Arenahotellet har alla en möjlig sovplats. Vi har nämligen rum för 1-8 personer. Är du ensam och reser inom jobbet, har vi ett välplanerat rum på 11 kvadratmeter, där du får det lugnt och tyst. Dubbelrum har vi för par och kollegor som även enkelt kan förvandlas till trebäddsrum. Är ni fler än så? Då ska ni boka våra fina familjerum med upp till 6 personer. Familjerummen har mer yta då det består av två rum, med en anslutande dörr, med 3 sängar per rum. Vilket gör att ni kan vara upp till 6 personer.

Är du över 2 meter lång? Då har vi hela 24 rum som har 220 cm långa sängar. Sitter du möjligtvis i rullstol eller har annat handikapp? På vår bottenvåning nära till entré, restaurang och reception har vi 19 rum som kan passa just dig. Vill du veta mer om tillgänglighet och få mått på rum, dörrar, korridorer? Läs mer här om tillgänglighet. På Arenahotellet ska alla ha chansen till en god natt sömn.

Vill du veta mer om våra rumstyper? Läs och se bilder nedan. Tveka inte att höra av er direkt till oss vid frågor eller funderingar.

Bo som en vinnare.