Konferens i Uppsala

Skicka enkelt en konferensförfrågan via formuläret nedan, på 018-35 00 25 eller bokning@arenahotellet.se

Arenahotellet är beläget i ett lugnt område, 25 minuter från Arlanda Flygplats, 1 minut från E4:an och ca 3,5 kilometer från Uppsala stadskärna. Hotellet har 86 stycken parkeringsplatser som är gratis i mån av plats. 

De flesta hotell och konferensanläggningar har konferenslokaler, fika och måltider. Det är standardutbudet för en konferens. Förutom våra 8 konferenslokaler av olika storlekar, erbjuder Arenahotellet en unik konferens i Uppsala utöver det vanliga. Vi erbjuder en aktivare konferens och möten, där ni som företag kan utöva någon av våra aktiviteter. Detta är förstås inte ett måste, men en stark rekommendation.

Forskningen visar att hjärna och hjärta förstärkts av fysiskt aktivitet samt att det förebygger stress. Vi vill att ni ska må bra och ha en mer hälsosam, kreativt konferens med hög fokusnivå hela dagen på Arenahotellet. Här kan läsa mer om våra aktuella företagsaktiviteter och föreläsningar. Är det någon speciell aktivitet som vi inte erbjuder som ni skulle vilja utöva? Då hjälper vi gärna till i den mån vi kan för att tillfredsställa ert behov.

Välkommen till en mer aktiv konferens, möte eller kick-off hos oss på Arenahotellet IFU Arena och Gränby Sportfält.

Antal personer

Datum

-

Övernattning?

JaNej

Mat & dryck

Antalet fikapauser per dag

0123

Lunch

Janej

Middag

JaNej

Önskas mer?

Aktiviteter

Läs mer om våra aktiviteter här

 

InnebandyFriidrottElitträningYogaGruppträning eller CirkelträningBubbleballAfrodansMountainbikeKajakFöreläsning

 

Dina kontaktuppgifter

Förnamn

Efternamn

E-post

Telefonnummer

Fakturaunderlag

Företagsnamn

Org.nummer

Adress

Postnummer & Postort