Välkommen till Arenahotellet relaxavdelning

Trött i huvudet efter en lång dag av seminarier och föredrag? Spända vader efter en omgång på fotbollsplanen? Vår relaxavdelning i Uppsala gör underverk för alla rastlösa själar och stela muskler. Boka in en stund av återhämtning för dig som hotellgäst eller abonnera för större sällskap.

Vi erbjuder en härligt varm och avslappnande bubbelpool och en ännu varmare bastu och lån av sköna morgonrockar och fin utsikt ingår. Intill relaxen finns ett TV-rum med sköna soffor där ni kan se en spännande match eller gå igenom en viktig presentation, innan ni går in i bastun. Detta rum ingår vid bokning för 10 personer eller fler. För enskilda gäster ingår inte detta rum.

Från och med januari 2019 gör vi en liten ändring i vår relax. Det betyder att den är öppen för alla våra hotellgäster mellan 15-22 alla dagar till ett fast pris 150 kr per person*. Med tanke på att relaxen är öppen, ska man ha badkläder på sig i relaxavdelningen.

*Vi reserverar oss för eventuella gruppbokningar

Är ni ett större sällskap, par eller företag som vill ha relaxen för er själva? Kontakta hotellets reception för bokningsförfrågan på telefonnummer 018-35 00 25 eller maila reception@arenahotellet.se

Boka hotellrum

Uppsalas största hotell med närhet till stadens idrottsarenor.