Relax i Uppsala
Arenahotellet

Trött i huvudet efter en lång dag av seminarier och föredrag? Spända vader efter en hård träning? Vår relax i Uppsala gör underverk för alla rastlösa själar och stela muskler. Boka in en stund av återhämtning för dig som hotellgäst eller abonnera för större sällskap.

Vi erbjuder en härligt varm och avslappnande bubbelpool och en ännu varmare bastu och lån av sköna morgonrockar och fin utsikt ingår. Intill relaxen finns ett TV-rum med sköna soffor där ni kan se en spännande match eller gå igenom en viktig presentation, innan ni går in i bastun. Detta rum ingår vid bokning för 10 personer eller fler. För enskilda gäster ingår inte detta rum.

Bokning av tid krävs så kontakta receptionen i lobbyn eller så når du dem på 018-350025 eller maila reception@arenahotellet.se.

Öppettider:
Måndag till söndag från 14.00 – 22.00*
Observera att relaxavdelningen är endast öppen för våra hotellgäster eller större sällskap.

Pris:
170 kr per hotellgäst. Badkläder är ett krav!
För de som är yngre än 16 år kostar det 70 kr med föräldrars sällskap.

*Vi reserverar oss för eventuella gruppbokningar

Boka vårt Relaxpaket

Om du letar efter en avkopplande getaway med övernattning, då kan vi starkt rekommendera vårt Relaxpaket. Med detta paket kan du koppla av och återhämta dig från vardagens stress och oro.

Relaxpaketet inkluderar en övernattning på Arenahotellet och ger dig tillgång till hotellets spa- och relaxavdelning. Här kan du njuta av bastu, pool och andra avkopplande faciliteter.

Läs mer om vårt relaxpaket här. Du kan enkelt boka via hemsidan eller ringa oss direkt för att göra din reservation. Vi ser fram emot att välkomna dig till Arenahotellet för en avkopplande vistelse.

Större sällskap

Är ni ett större sällskap, familj eller företag så går det alldeles utmärkt att abonnera relaxavdelningen för er själva. I dagsläget tar vi emot max 10 personer vid gruppbokningar.
Pris: 3000kr för 1-10 personer, då är relaxen bokad för hela sällskapet under 2 timmar. På plats finns det badrockar & tofflor för hela sällskapet och det ingår snacks och alkoholfri dryck.

Läs mer om hur nöjda företaget DHinox är med sitt besök hos oss.

För att boka, kontakta oss på
Telefon: 018-35 00 25
E-post: reception@arenahotellet.se