Arenahotellet Relax

Trött i huvudet efter en lång dag av seminarier och föredrag? Spända vader efter en hård träning? Vår relax i Uppsala gör underverk för alla rastlösa själar och stela muskler. Boka in en stund av återhämtning för dig som hotellgäst eller abonnera för större sällskap.

Vi erbjuder en härligt varm och avslappnande bubbelpool och en ännu varmare bastu och lån av sköna morgonrockar och fin utsikt ingår. Intill relaxen finns ett TV-rum med sköna soffor där ni kan se en spännande match eller gå igenom en viktig presentation, innan ni går in i bastun. Detta rum ingår vid bokning för 10 personer eller fler. För enskilda gäster ingår inte detta rum.

Läs mer om hur nöjda företaget DHinox är med sitt besök hos oss.

Öppettider för relaxavdelningen är 15-22 alla dagar för våra hotellgäster, där det kostar 150 kr per person*. Badkläder är ett krav!

Familjepris i relaxen? Självklart! Alla som är upp till 16 år får tillgång till relaxen för endast 50 kr med föräldrars sällskap.

*Vi reserverar oss för eventuella gruppbokningar

Är ni ett större sällskap, par eller företag som vill abonnera relaxavdelningen för er själva? Kontakta hotellets reception för bokningsförfrågan på telefonnummer 018-35 00 25 eller maila reception@arenahotellet.se

PS, vi tar endast in en bokning per dag från icke-hotellgäster! DS