Arenahotellets julmåltid – en upplevelse som ger mersmak

2019.11.28

Tiden är inne. Arenahotellet välkomnar företag, föreningar och privata sällskap att njuta av julens alla smaker – i år i form av julmåltider under luncher och middagar. Där egeninlagda sillar, hemgjorda köttbullar och revbensspjäll från lokala gårdar endast är en bråkdel av det som serveras.

Årets julbord kan bokas mellan 28 november och 21 december. Vill ni boka? Klicka här!
På den sidan kan läsa och även skicka en bokningsförfrågan via formuläret så återkommer vi så snart som möjligt. Såklart går det bra att ringa och e-posta till oss med.
Är ni ute efter vegetariska eller veganska julmåltider? Inga problem. Hör av er till oss så ska vi lösa det.


Vad säger tidigare gäster?

Gör som Upsala Simsällskap och låt julen börja smakfullt hos oss på Arenahotellet!
Verksamhetschefen Cecilia Loqvist menar att just detta ger en tydlig fingervisning om föreningens uppskattning.
– Vi bjuder in alla aktiva ledare och kommittéer så vi brukar bli ett gäng. Förra året var vi nog upp mot 70 personer. Vi har varit väldigt nöjda med tidigare koncept, men ser såklart även fram emot årets sittning med ett traditionellt julbord.


Är det något särskilt som gjort att ni kommer tillbaka till Arenahotellet år efter år?
– Arenahotellet passar verkligen oss eftersom vi är så många och ofta tar upp större delen av lokalen – det blir nästan som en privat sittning. Men annars är det nog helhetsupplevelsen som lockar oss: Goda och fräscha smaker, fin presentation av maten och den trivsamma och stämningsfulla miljön, sammanfattar Cecilia Loqvist.