Arenahotellets julbord – en upplevelse som ger mersmak

2019.11.28

Tiden är inne. Arenahotellet i Uppsala erbjuder ännu en gång företag, föreningar och privata sällskap att njuta av julens alla smaker – i år i form av ett traditionellt julbord där egeninlagda sillar, hemgjorda köttbullar och revbensspjäll från lokala gårdar endast är en bråkdel av det som serveras. Upsala Simsällskap kommer tillbaka till Arenahotellets julbord för tredje året i rad. Verksamhetschefen Cecilia Loqvist menar att just detta ger en tydlig fingervisning om föreningens uppskattning.

– Vi bjuder in alla aktiva ledare och kommittéer så vi brukar bli ett gäng. Förra året var vi nog upp mot 70 personer. Vi har varit väldigt nöjda med tidigare koncept, men ser såklart även fram emot årets sittning med ett traditionellt julbord.

Är det något särskilt som gjort att ni kommer tillbaka till Arenahotellet år efter år?

– Arenahotellet passar verkligen oss eftersom vi är så många och ofta tar upp större delen av lokalen – det blir nästan som en privat sittning. Men annars är det nog helhetsupplevelsen som lockar oss: Goda och fräscha smaker, fin presentation av maten och den trivsamma och stämningsfulla miljön, sammanfattar Cecilia Loqvist.

Årets julbord kan bokas mellan 2 och 22 december. Är ni ett mindre sällskap kan ni skicka en bokningsförfrågan precis som vanligt, så återkommer vi så snart som möjligt. Önskar ni kanske jullunch istället för det traditionella julbordet på kvällen? Skriv en rad om detta i bokningsformuläret. 

Gör som Upsala Simsällskap och låt julen börja smakfullt hos oss på Arenahotellet!