Företagsboende i Uppsala

Företagsavtal med Arenahotellet

Har ni eller ert företag arbeten, konferens eller annan anledning till att bo kvar i Uppsala? Isåfall kan vi på Arenahotellet erbjuda er bättre priser med ett företagsavtal. För längre företagsboende eller enstaka loginätter. 

Företagsavtal och förmåner

Vi finns precis intill E4an och erbjuder kostnadsfri parkering, vilket gör att det är enkelt att ta sig till oss med bil. Hos oss kan du som företagare skriva ett förmånligt företagsavtal som ger er rabatterade priser. Rabatten baseras på hur många hotellnätter som kan tänkas bokas in. Självklart får ni som företag även rabatt på eventuella konferenser samt mat hos oss.

Kontakta oss för mer information i formuläret nedan. Så återkopplar vi till er inom kort. Vill ni läsa hur vi använder data? Läs gärna vår integritetspolicy.

Kontaktformulär  Intresserad av:

  5 varför att ha företagsavtal på Arenahotellet

  1. Service i världsklass
  Vårt mål är att ge service i världsklass för att hjälpa alla våra gäster med deras önskemål. Vi finns alltid tillgänglig i receptionen, per telefon eller e-post. Vi pratar alla bra engelska för att kunna ta hand om kunder på bästa sätt.

  2. Rabatterade priser
  Ett företagsavtal hos oss ger rabatterade priser på allt boende. Ni kan även ta del av rabatterade priser på mötesrum och tilltänkta konferenser.

  3. Öppet 24 timmar om dygnet
  Vår reception är bemannad dygnet runt, alla dagar om året. Vi finns alltid där för att hjälpa till!

  4. Boka, smidigt och enkelt
  Det är enkelt att boka! Detta gör du genom att kontakta oss direkt via telefon och e-post. Uppge ert företagsnamn för att få era konfirmerade avtalspriser och vi skickar sedan en bekräftelse på bokningen till er.

  5. Bra faciliteter
  Vi har relaxavdelning, gym, mötesrum, bar, kvällsrestaurang, fri parkering i mån av plats, laddstolpar för elbilar, och en uteterrass i svårslaget solläge.

  Om hotellet

  Arenahotellet är Uppsalas största hotell med 200 rum, med egen toalett, dusch och tv. Frukostbuffé, handdukar ingår i alla rumstyper och lån av strykbräda och hårfön finns i receptionen. Hotellet har även större singelrum på 23 kvm, ifall man stannar under längre tid. Andra rumstyper är dubbelrum, trebäddsrum och sen har vi även fyrbäddsrum.