Tjäna pengar till ditt lag!

Arenahotellet Cashback, är vårt sätt att ge tillbaka till föreningslivet. För varje betald hotellnatt ger vi 8 % tillbaka till ert lag. Det fungerar så här. När ni som lag/förening rekommenderar hotellboende på Arenahotellet för till exempel företag, sponsorer, privatpersoner, släktingar, bortalag och när ert lag bor här så får ni tillbaka pengar till er lag.

Det är uppbyggt på rekommendationer, där det krävs minimal prestation för att få riktiga pengar tillbaka och kostar inget extra för någon part.

Att rekommendera hotellet kan göras på flera sätt. Här är några exempel: Träningsläger inom din idrott, cuper, bortalag osv. Till företag och sponsorer, konferenser, utbildningar, kick-off, olika evenemang och till familj, släkt och vänner. 

Cashbacken betalas ut till lagen två gånger per år (januari och juli). Cashback är i gång 365 dagar om året. Fyll i formuläret och bli en del av Cashback om du vill stötta ditt lag.

Läs om när om Upsala IF Friidrott fick ta emot sin Cashback-check

Förening/Lag

 1. Fyll i formuläret på sidan och invänta återkoppling från hotellet.
 2. Efter återkopplingen får ni en lag-kod och ett kundkort i vårt system.
 3. Kommunicera denna kod till alla berörda i inbjudningar, medlemsutskick, till sponsorer osv, som de kan uppge vid bokning av hotellrum.
 4. Vid cuper eller egna tävlingar, kontakta hotellet för en speciell kod.
 5. Klart! Ni är nu en del av Arenahotellet Cashback.

Exempel: Uppsala BoIS Damer fick tillbaka nästan 12.000 kr och Almtuna Team 06 kunde lägga till 8.000 kr till sin lagkassa. Båda lagen rekommenderade boende hos oss när de arrangerade en cup. Minimal prestation och enkla extra pengar. 

Företag

 1. Fyll i formuläret på sidan och invänta återkoppling från hotellet.
 2. Efter återkopplingen får ni en lag-kod i vårt system.
 3. Kommunicera denna kod till alla berörda som de kan uppge vid bokning av hotellrum.
 4. Klart! Ni är nu en del av Arenahotellet Cashback.

Exempel: Företaget X vill sponsra lag Y och väljer att boka in sin konferens/utbildning på Arenahotellet. Det är 20 st personer från företag X som därför behöver bo en natt på Arenahotellet. 8 % i cachback ger i detta fall 1600 kr till lag Y.

  Bli en del av
  Arenahotellet Cashback

  Fyll i formuläret nedan och invänta återkoppling från oss.