Bekvämligheter på Arenahotellet

Det finns många bra anledningar varför man ska bo på Arenahotellet. Här är bara några av dem…

1. Luftkonditionering i alla rum

Vill du bo på ett hotell i Uppsala med luftkonditionering? Grattis! Hos oss är alla rum monterade med central luftkonditionering. Kan du inte sova på natten på grund av värmen? Gör din vistelse bekväm hos oss under varma dagar och nätter. Välkommen till oss!

2. Stor och nyttig frukostbuffé

Hotellfrukost är alltid en höjdare när man bor på hotell. Hos oss ingår frukostbuffén för våra hotellgäster. Buffén passar alla oavsett om du vill äta nyttigt eller lyxa till det med frasiga våfflor alternativt pannkakor.

3. Fri parkering

Vi erbjuder fri parkering för våra gäster utanför hotellet, i mån av plats. Fyra av våra 86 parkeringsplatser är reserverande för rörelsehindrade. Självklart finns det laddstolpar för besökare som har elbil.

4. Relaxavdelning – utsikt över Uppsala

Trött i huvudet efter en lång dag av seminarier och föredrag? Spända vader efter en hård träning? Vår relax i Uppsala gör underverk för alla rastlösa själar och stela muskler. Boka in en stund av återhämtning för dig som hotellgäst eller abonnera för större sällskap.
Läs mer här

5. Bättre rumspriser som medlem

När du bokar direkt via vår hemsida finns det möjlighet att bli medlem. I samband med det har vi ibland 5 % rabatt på ditt boende. Det går snabbt och du gör det samtidigt som du bokar din vistelse hos oss. Det innebär såklart att du kommer även få ta del av vårt nyhetsbrev för information och exklusiva erbjudanden.

6. Nyttja gymmet precis intill

Vill du kunna gymma när du bor hos oss? I byggnaden intill finner du ett fint gym som du kan nyttja. Prata med oss i receptionen så hjälper vi dig.

7. Hundar är välkomna till hotellet

Ta med din bästa vän på resan. Hos oss erbjuder vi fina och lugna promenadstråk precis intill hotellet.
Läs mer här

Allergibesvär?
Var lugn. Alla som bokar hotell utan hund tilldelas aldrig ett rum där en hund har varit.

8. Lånecyklar för våra hotellgäster

Dags att röra sig utanför hotellet väggar men inte sugen på att ta bilen? Då kan ni låna våra cyklar. Upplev närområdet. Du kanske vill besöka Gränbystaden för lite shopping, cykla till en rolig lekpark eller besök 4H-gårdarna för att uppleva djur och natur. Oavsett, vart du vill cykla, så har vi flera lånecyklar till våra hotellgäster.