2019.03.23

Boende Bandyfinalen 23 mars i Uppsala

Den 23 mars är det dags för årets Bandyfinaler på Studenternas IP i Uppsala

För att boka biljetter till finalerna, gå in på Bandyfinalenuppsala.se

Det börjar närma sig! Snart ska Sveriges bästa bandylag tävla om pokalen på Studenternas IP i Uppsala. Förra året 2018, var det Edsbyn-Sandviken som stod för underhållningen på herrfinalen. Matchen slutade 4-0 till Edsbyn framför ca 18.000 personer på läktaren. I damfinalen var det skrällen och förstagångsfinalisten Skutskär som slog AIK med 3-2 i en galet spännande match.

Vilka är årets finallag tro? För herrarna står det mellan mesta mästarna Västerås som möter Hammarby i ena semifinalen. I andra är det starka Villa Lidköping mot fiolårsvinnaren Edsbyn. Senast den 18 mars får vi svaret om vilka som står i finalen på Studenternas IP den 23 mars.

När det gäller damernas final är det redan klart vilka som möter varandra. Årets finallag är Västerås-Skutskär efter Västerås vunnit två raka matcher mot Villa Lidköping och Skutskär lyckades även dom vinna två raka mot AIK. Stort lycka till i finalen till båda lagen.

Letar du efter boende till bandyfinalen? Boka rum direkt på hemsidan för garanterat bästa pris, eller slå oss en signal på 018-35 00 25.

Här hittar du några tips på klassisk bandyfrukost nere på stan innan matchen. Nästan alla restauranger serverar pytt i panna med ägg och dryck, sök dig vidare på Google för att hitta fler passande restauranger och erbjudanden.

Varmt välkomna till Uppsala och Arenahotellet

Boka hotellrum

Uppsalas största hotell med närhet till stadens idrottsarenor.