Boende Bandyfinalen 23 mars i Uppsala

2019.03.23

Den 23 mars är det dags för årets Bandyfinaler på Studenternas IP i Uppsala

För att boka biljetter till finalerna, gå in på Bandyfinalenuppsala.se

Det börjar närma sig! Snart ska Sveriges bästa bandylag tävla om pokalen på Studenternas IP i Uppsala. Förra året 2018, var det Edsbyn-Sandviken som stod för underhållningen på herrfinalen. Matchen slutade 4-0 till Edsbyn framför ca 18.000 personer på läktaren. I damfinalen var det skrällen och förstagångsfinalisten Skutskär som slog AIK med 3-2 i en galet spännande match.

Vilka är årets finallag tro? För herrarna står det mellan mesta mästarna Västerås som möter Hammarby i ena semifinalen. I andra är det starka Villa Lidköping mot fiolårsvinnaren Edsbyn. Senast den 18 mars får vi svaret om vilka som står i finalen på Studenternas IP den 23 mars.

När det gäller damernas final är det redan klart vilka som möter varandra. Årets finallag är Västerås-Skutskär efter Västerås vunnit två raka matcher mot Villa Lidköping och Skutskär lyckades även dom vinna två raka mot AIK. Stort lycka till i finalen till båda lagen.

Letar du efter boende till bandyfinalen? Boka rum direkt på hemsidan för garanterat bästa pris, eller slå oss en signal på 018-35 00 25.

Här hittar du några tips på klassisk bandyfrukost nere på stan innan matchen. Nästan alla restauranger serverar pytt i panna med ägg och dryck, sök dig vidare på Google för att hitta fler passande restauranger och erbjudanden.

Varmt välkomna till Uppsala och Arenahotellet