Information om coronaviruset(Covid-19)

2020.04.09

Arenahotellet bevakar händelseförloppet och utvecklingen av Coronaviruset (Covid-19) och vi följer löpande rekommendationer och råd från Folkhälsomyndigheten och de samlade svenska myndigheterna på Krisinformation.se. Vår prioritet är våra gäster och medarbetares hälsa och välbefinnande.

Vi på Arenahotellet har kraftig utökade rutiner och guidelines kring resor, hygien, mat, rengöring och extra städ som garanterar en mycket hög hygienisk nivå, samt att vi följer alla myndigheters rekommendationer.

För att skapa en trygg miljö för gäster och medarbetare så har vi bland annat tagit fram följande rutiner:

  • Vi har handsprit/tvål utplacerade på alla avdelningar och publika ytor och toaletter.
  • Våra medarbetare är noga att hålla avstånd och inte ta i hand.
  • Vi har övat på olika scenarion där gäster eller anställd misstänkt vara smittad och är redo att hantera detta.
  • Rutiner för strikt handhygien för våra medarbetare och våra kära hotellgäster påminns och uppmuntras att tvätt sina händer ofta och noggrant.
  • Vi har ökat frekvensen av rengöring av utsatta områden och ytor.
  • Stärkt våra rutiner kring medarbetade som visar sjukdomssymtom i enlighet med hälsovårdsmyndighetens direktiv. 

Våra medarbetare har fått mycket tydliga direktiv om att stanna hemma vid minsta symtom, precis som det är viktigt att du stannar hemma om du själv känner dig sjuk.

För mer information om våra Arenahotellets utökade rutiner så är du varmt välkommen att ringa eller maila våra kunniga medarbetare!

Telefon: 018-35 00 25
E-post: [email protected]

Vad gäller vid avbokning

Kanske funderar du på att boka om din vistelse hos oss? Om du har bokat via en så kallad OTA (Online Travel Agency likt Expedia, Booking, Hotels.com osv) så hänvisar vi dig direkt till dem. 

Annars går det bra att ringa oss direkt så hjälper vi dig 018-350025.

Om du är ett företag som bokat ett möte eller konferens så hittar du avbokningsreglerna i din bekräftelse, vi följer Visitas rekommendationer.

Har du ytterligare frågor eller vill veta mer om Arenahotellets utökade rutiner så är du varmt välkommen att ringa eller maila våra kunniga medarbetare!

018-35 00 25 [email protected]

Väl mött!

Jenny Engström med personal