Lägerstaden Uppsala

2019.04.03

Uppsala växer som lägerstad

Träningsläger i Uppsala blir allt mer populärt, mycket tack vare möjligheterna som Gränby Sportfält erbjuder. Inom gångavstånd finns det utmärkta faciliteter för träningsläger för allt från ishockey till friidrott. 

Hos oss är enkelheten och närheten allra viktigast. Boka ert träningsläger med oss på Gränby Sportfält, så slipper ni transporter från och till arena och får samtidigt bästa förutsättningar i form av sömn och mat. Boka boende, mat, transport och träningsyta direkt med oss! Vi hjälper även till med bokning av sidoaktiviteter om så önskas.

Skicka bokningsförfrågan

Det arenor som finns på Gränby Sportfält är:

IFU Arena – Årets Idrottsarena 2018, där det flesta inomhussporter kan utövas. Hela 6 stycken inomhushallar och en stor inomhusarena för friidrott.

Relitahallen – Hyllad bandyarena inomhus som är perfekt för läger. Svenska Landslaget har en del av sina ungdomsläger här. Även en del lag från utlandet har hittat hit. 

Gränby Ishallar – Ishallen som har några år på nacken men fortfarande är bra träningsplaner för ishockey och konståkning. Tre stycken hallar finns att tillgå.

UTK-Hallen – Just nu under renovering men inom kort en av Uppsalas bästa racketcenter där alla sporter finns plus ytor för gruppträningar och gym.

Uppsala Friidrottsarena – Staden enda utomhusarena för friidrott.

FootYard Uppsala – Stadens nyaste inomhusarena för fotboll. Perfekt för träningsläger under vinterhalvåret. Ligger ca 12 minuter med bil från Arenahotellet.

Varmt välkomna med er bokningsförfrågan till ert träningsläger.