Sveriges nästa Landslagsspelare i Handboll kommer till Uppsala

2019.05.03

Ungdoms-SMs finaler i Handboll kommer till Uppsala maj 2019 och april 2020. Detta betyder att Uppsalas befolkning kommer att få se Sveriges nästa landslagsspelare på nära håll. Under detta evenemang som är 3-5 maj 2019, kommer närmare 1000 handbollsspelare från sex olika åldersklasser att visa upp sig och kriga om vilka som är bäst i Sverige. Bakom evenemanget är Destination Uppsala, IFU Arena, Upplands Handbollsförbund och såklart det Svenska Handbollsförbundet.

Det tidigare finalplaser för Ungdoms-SM har varit i Norrköping, Jönköping och Malmö innan det nu har kommit till Uppsala och IFU Arena.

Missa inte denna publikfest och skriv in det i kalendern redan nu! D vill väl inte missa att se våra nästa landslagsspelare?

För att följa evenemanget och få kontinuerlig information, följ ”usmhandboll” på Instagram.

Arenahotellet är glada att få vara en del av detta evenemang där vi tillsammans med organisationen bjuder in sponsorer och partner till ett frukostmöte hos oss.

Vi är även glada av att få ha dessa underbara, talangfulla ungdomar hos oss under själva tävlingsdagarna. Hoppas det sover gott och äter vår frukostbuffé för att orka med att prestera på topp.

Tack för att ni bor som vinnare – Varmt välkomna!