duplantis hoppar stavhopp på ifu arena

Världseliten utmanar Duplantis om segern i uppmärksammad Stavhoppsgala

2022.01.25

Armand ”Mondo” Duplantis friidrottsklubb Upsala IF arrangerar Beijer Stavshoppsgala den 9 februari på IFU Arena. Deltagarna består av världseliten inom stavhopp. Där tidigare olympiska medaljörer och världsmästare kommer att utmana Mondo om segern. Bland annat kommer de amerikanska stavhopparna Sam Kendricks, Chris Nielsen och KC LightFoot. Även  stavhoppsprofilen Piotr Lisek kommer vara på plats. 

Erbjudande med 20 % på boende:
Som medarrangör firar vi det med att ge 20 % rabatt på boendet om du nämner ”Mondo” vid bokningstillfället. Gäller endast boendekostnad från den 8 till den 10 februari 2022. 

Ta del av erbjudandet:
Boka på [email protected] ller telefon +46 (0)18 35 00 25

Beijer Stavshoppsgala arrangeras av Upsala IF Friidrott i samverkan med titelsponsorn Beijer Byggmaterial AB och andra sponsorpartners. Armand och Upsala IF har tagit fram konceptet och detta är något som Mondo är oerhört glad över. Både de tidigare världsrekordhållarna Sergej Bubka och Renaud Lavillenie har haft sina egna stavhoppsgalor. Nu är det Armand Duplantis tur som innehavare av världsmästartiteln att hålla i sin gala. 

Mondo har stor erfarenhet från IFU Arena då han har tränat många timmar i hallen under sin karriär och ser den som sin hemmaplan. Vilket betyder mycket för Mondo.

 Jag är oerhört glad att min klubb, Upsala IF Friidrott, arrangerar den här stavhoppsgalan. Att få tävla på hemmaplan i Uppsala tillsammans med världens bästa stavhoppare, i hallen där jag tillbringat så många timmar av träning, betyder väldigt mycket för mig. Det kommer bli galet kul och vi kommer att sikta mot höga höjder, säger Mondo Duplantis.

Tävlingen beräknas starta klockan 18:30.