Ett vinnande partnerskap: Arenahotellet och Selected Player

2023.09.20

Selected Player, som grundades 2006, har vuxit till en inflytelserik arrangör av innebandyträning för ungdomar, och dess fem veckor långa sommarläger har blivit en av sommarens höjdpunkter för nästan 2 000 deltagare. En avgörande faktor som bidrar till framgången för Selected Player är valet av plats, nämligen Arenahotellet och IFU Arena. I den här intervjun med Henrik Pehkonen, “spindeln i nätet”, får vi en inblick i vad som gör Uppsala och Arenahotellet till det idealiska resmålet för Selected Player’s läger.

– Som helhet för dessa läger är Uppsala perfekt. Stor arena med allt vi behöver, bra boende intill arenan och Uppsala är ganska centralt att ta sig till från hela Sverige och andra länder med Arlanda och Stockholm i närheten, berättar Henrik.

Framgången för lägrena är starkt beroende av effektiv kommunikation och samarbete. När det gäller samarbetet mellan Arenahotellet och Selected Player lyfter Henrik fram de noggranna förberedelserna som sker i god tid. Tillsammans ser båda parter över vad som har fungerat bra under tidigare år och vad som behöver justeras. Väl under lägrena möts alla utmaningar som uppstår direkt med ett gemensamt engagemang för att hitta lösningar. Denna kontinuerliga lärandeprocess stärker samarbetet mellan Selected Player och Arenahotellet.

– Oavsett om det handlar om att ordna konferensrum eller att tillgodose deltagarnas och personalens specifika behov är Arenahotellet utmärkt. Deras förmåga att hålla sig till överenskomna planer och anpassa sig till förändringar i farten säkerställer att allt går smidigt och att allas behov tillgodoses, säger Henrik.

Selected Player har fått många positiva kommentarer om både lägret och hotellet från deltagare, föräldrar och ledare genom åren. Några av de framstående kommentarerna inkluderar tacksamhet för hjälp med medicinska behov, sömlösa rumsbyten, ett varierat och utsökt frukostutbud och hotellpersonalens hjälpsamhet. 

Det som gör Arenahotellet verkligen exceptionellt för Selected Player är det varaktiga partnerskapet de har skapat. Efter flera års samarbete har de fortsatt att växa och förbättras tillsammans. Henrik avslutar, 
– Nu har vi jobbat ihop i några år, och vi gör varandra bättre och bättre för varje gång genom gott samarbete. Hotellet har hög standard, trevlig och kunnig personal, god mat och ligger nära IFU Arena där vi bedriver verksamheten.

Är du lagledare och vill arrangera ett träningsläger i Uppsala? Eller spelar ni kanske match i Uppsala som kräver övernattning? Tveka inte att kontakta oss på Arenahotellet, så tar vi tillsammans fram en lösning som passar just er!