VÄLJ MELLAN SEX OLIKA GOLFBANOR I UPPSALAOMRÅDET & BO PÅ
UPPSALAS MODERNASTE HOTELL

Golfpaket med övernattning, greenfee, frukost och relaxavdelningen med bad & bastu. På Arenahotellet i Uppsala bor du lättillgängligt för för att snabbt ta dig ut till sex olika golfbanor inom 30 minuter. Arenahotellet erbjuder samtliga gäster fri parkering i mån av plats. Kombinera golf i Uppsala med avkoppling, gott skratt & goda måltider på Arenahotellet. Vi erbjuder två olika golfpaket med golfspel på Upsala GK, Söderby Golf, Edenhof Golf, Vassunda GK, Grönlunds GK och Wattholma GK.

Deluxepaket med golf

Pris från 1040 kr / person
(Enkelrumstillägg –  från 300 kr)
Boende i våra stora dubbelrum Deluxe på våning 8 med utsikt över Uppsala. På samma våning har ni tillträde till relaxavdelningen för bad & bastu. Det ingår 1 greenfee för golfspel, frukostbuffé samt en värdecheck till hotellets restaurang.

Dubbelrum-paket med golf

Pris från 795 kr / person
(Enkelrumstillägg –  från 300 kr)
Boende i standard dubbelrum med frukostbuffé, greenfee samt en värdecheck till hotellets restaurang.

Boka ditt golfpaket!
Skicka förfrågan via formuläret eller;
ett mail till reception@arenahotellet.se.

Vill du skräddarsy golfpaketet?
Självklart kan du det! Berätta vad ni är ute efter exempelvis antal nätter ni vill bo, vilka golfbanor ni önskar spela etc, så syr vi ihop det och återkommer vi till dig med prisförslag.

GRÖNDLUNDS GK

Grönlund GK:s 18-hålsbana är en kuperad park- och skogsbana med lagom mycket vatten som på ett tilltalande sätt slingrar sig genom ett böljande uppländskt landskap. Banan har par 71 med grästees på alla utslagsplatser.
Läs mer

SÖDERBY GOLF

Söderby invigdes 2004 och räknas som en av Upplands bästa banor. Banan har en spännande layout och många strategiska vattenhinder. Nordea Tour/Swedish GolfTour har spelats här 8 gånger. 2020 & 2021 arrangerades LETAS tävlingar på Söderby.

Läs mer

VASSUNDA GK

Vassunda GKs: golfbana är anlagd på Smedby Gård två mil söder om Uppsala och fem mil norr om Stockholm i ett naturskönt, rofyllt landskap fyllt av historia. Det betyder golf i en garanterat lugn miljö.
Läs mer

edenhof golf hål 4
EDENHOF GOLF

Banan har mästerskapskaraktär och håller hög kvalitet och klass. Banan har 18 mycket spännande och utmanande hål med omväxlande karaktär. Med stora ondulerade greener så är banan en prövning för både nybörjaren för såväl den mer avancerade spelaren.

Läs mer

WATTHOLMA GK

Det närmaste du kan komma en linksbana, där det naturliga hindret är vinden. En härlig och utmanande bana för alla golfare. Den har enligt utsago de bästa mackorna i Uppland.

Läs mer

UPSALA GK

Stora banan på Upsala Gk anses vara Upplands bästa bana och en av de bästa i Sverige. Banan anlades ursprungligen 1964 och totalrenoverades 2007-2010. Då alla greener, greenområden, fairways och utslagsplatser byggdes om.

Läs mer

Kundreferens

”Vi var ett gäng på fyra personer som bodde på Arenahotellet och spela 1 av 3 golfbanor förra sommaren. Vi hade jättetrevligt både på golfbanan och hotell. Bra och tillmötesgående personal och god mat. Vi kommer definitivt tillbaka nästa år. Denna gång kommer vi spela två olika golfbanor och stannar en natt extra. Tack Arenahotellet och klubbarna för bra service.”
– Calle Vikner, spelade golf och bodde på Arenahotellet