Golfpaket med boende 2020 i Uppsala

2020.05.18

Välj att spela golf på tre olika banor i Uppsalaområdet, ät hamburgertallrik & bo på Uppsalas modernaste hotell.

Uppsala har mycket ett erbjuda när det gäller golf och spelmöjligheter. På Arenahotellet laddar man upp för att kunna erbjuda en säsong som andas både kvalitet och tillgänglighet. Vi erbjuder enkla eller skräddarsydda golfpaket, där ni kan välja att spela på tre olika golfbanor som alla ligger inom 30 minuters avstånd med bil. Låter det för bra för att vara sant? Nej, bara en del av hotellets koncept där sport och fritidsliv aktiviteter ska vara enkelt, förmånligt och passa de flesta. Hos oss är allt möjligt. Boka klart paket eller skräddarsy paketen så det passar just dig.

Vi erbjuder golfpaket för tre olika golfbanor, med olika karaktärer, som vi samarbetar med.

PRIS:
från 750 kr / person

INGÅR I PAKET:
– Del i dubbelrum
– Frukostbuffé
– Greenfee för en golfbana, enligt önskemål
– Hamburgartallrik i vår restaurang.

Läs mer om varje bana längre ned på sidan. Arenahotellet erbjuder samtliga gäster fri parkering i mån av plats.

Boka & skräddarsy ert golfpaket – enkelt

Boka ert golfpaket redan nu så får ni snabbt svar. Skicka er förfrågan genom att använda formuläret nedan eller; ring oss på 46 (0)18 35 00 25 eller maila oss på bokning@arenahotellet.se.

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

För-& efternamn:

E-post:

Telefonnummer:

Vilka golfbanor är ni intresserade av att spela:
Grönlunds GKJohannesberg GKVassunda GK

Hur många är ni?

Datum for boende:(in-och utcheckning)

Önskad speldag: (Valfritt)

När vill ni spela? (Valfritt)
Tidig morgonFörmiddagEftermiddagKvällstid


Erbjudandet gället i mån av plats både på logi och speltider.

GRÖNDLUNDS GK

Grönlund GK:s 18-hålsbana är en kuperad park- och skogsbana med lagom mycket vatten som på ett tilltalande sätt slingrar sig genom ett böljande uppländskt landskap. Banan har par 71 med grästees på samtliga utslagsplatser.

VASSUNDA GK

Vassunda golfbana är anlagd på Smedby Gård två mil söder om Uppsala och fem mil norr om Stockholm i ett naturskönt, rofyllt landskap fyllt av historia. Det betyder golf i en garanterat lugn miljö.

JOHANNESBERG GK

Johannesberg Golf är belägget på Johannesberg Säteris marker. I början av 1990 talet fick Donald Steel, välkänd brittisk banarkitekt uppdraget att skapa en attraktiv golfbana på Johannesberg. Banan är av tävlingskaraktär.

Oavsett val. av golfbana, resultat och golfspel bor du som en vinnare på Arenahotellet!

“Vi var ett gäng på fyra personer som bodde på Arenahotellet och spela 1 av 3 golfbanor förra sommaren. Vi hade jättetrevligt både på golfbanan och hotell. Bra och tillmötesgående personal och god mat. Vi kommer definitivt tillbaka sommaren 2019. Denna gång kommer vi spela två olika golfbanor och stannar en natt extra. Tack Arenahotellet och klubbarna för bra service.”
– Calle Vikner, spelade golf och bodde på Arenahotellet