Golfpaket med boende 2024 i Uppsala

VÄLJ MELLAN SEX OLIKA GOLFBANOR I UPPSALAOMRÅDET & BO PÅ
UPPSALAS MODERNASTE HOTELL

För er som älskar golf!

Arenahotellet är det perfekta valet för er som älskar golf och som vill ha en utsökt golfweekend i Uppsala/Uppland. Vi har samarbete med sex golfklubbar/golfbanor där greenfee ingår i priset när du bokar boende hos oss (se här under vilka golfklubbar det är).

Utöver dessa finns ytterligare ca 15 golfbanor inom en timmes bilväg från vårt hotell. Detta i kombination med vår tillgänglighet, vi ligger precis intill E4 och riksväg 55, samt vår stora parkering i anslutning till hotellet, 86 platser som är gratis, gör att vi passar för alla golfentusiaster. I samband med detta kan ni passa på att ta del av allt som vårt stora och moderna hotell har att erbjuda som t ex relaxavdelning, restaurang, bar, shuffleboard och självklart vår trevliga och goda frukostbuffé som ingår i priset.

Vi erbjuder golfpaket med golfspel på Upsala GK, Söderby Golf, Edenhof Golf, Vassunda GK, Grönlunds GK och Wattholma GK.

Observera, preliminär öppning på golfbanorna är i början av Maj. Vänligen uppge önskad bana, starttid samt golf-id för deltagare som ska spela vid bokning.

 

Tillval

Relaxavdelning (1h 15 min)
Bokas vid incheckning och i mån av plats
170 kr / person
2-rätters middag
(förrätt + huvudrätt):
345 kr / person
3-rätters middag
(förrätt, huvudrätt, dessert):
445 kr / person
Bubbel på rummet:
Cava helflaska: 425 kr
425 kr
Ölhink (4 st Carlsberg Export)260 kr
Choklad (8 st praliner) 99 kr
Snackstallrik (för två personer)149 kr
Blommor, säsongens bukett375 kr
Hundkit349 kr

 

Boka ditt golfpaket!
Skicka förfrågan via formuläret eller;
ett mail till [email protected].

Vill du skräddarsy golfpaketet?
Självklart kan du det! Berätta vad ni är ute efter exempelvis antal nätter ni vill bo, vilka golfbanor ni önskar spela etc, så syr vi ihop det och återkommer vi till dig med prisförslag.

GRÖNLUNDS GK

Grönlund GK:s 18-hålsbana är en kuperad park- och skogsbana med lagom mycket vatten som på ett tilltalande sätt slingrar sig genom ett böljande uppländskt landskap. Banan har par 71 med grästees på alla utslagsplatser.
Läs mer

SÖDERBY GOLF

Söderby invigdes 2004 och räknas som en av Upplands bästa banor. Banan har en spännande layout och många strategiska vattenhinder. Nordea Tour/Swedish GolfTour har spelats här 8 gånger. 2020 & 2021 arrangerades LETAS tävlingar på Söderby.

Läs mer

VASSUNDA GK

Vassunda GKs: golfbana är anlagd på Smedby Gård två mil söder om Uppsala och fem mil norr om Stockholm i ett naturskönt, rofyllt landskap fyllt av historia. Det betyder golf i en garanterat lugn miljö.
Läs mer

edenhof golf hål 4
EDENHOF GK

Banan har mästerskapskaraktär och håller hög kvalitet och klass. Banan har 18 mycket spännande och utmanande hål med omväxlande karaktär. Med stora ondulerade greener så är banan en prövning för både nybörjaren för såväl den mer avancerade spelaren.

Läs mer

WATTHOLMA GK

Det närmaste du kan komma en linksbana, där det naturliga hindret är vinden. En härlig och utmanande bana för alla golfare. Den har enligt utsago de bästa mackorna i Uppland.

Läs mer

uppsala golf fina greener
UPSALA GK

Stora banan på Upsala Gk anses vara Upplands bästa bana och en av de bästa i Sverige. Banan anlades ursprungligen 1964 och totalrenoverades 2007-2010. Då alla greener, greenområden, fairways och utslagsplatser byggdes om.

Läs mer

Kundreferens

”Vi var ett gäng på fyra personer som bodde på Arenahotellet och spela 1 av 3 golfbanor förra sommaren. Vi hade jättetrevligt både på golfbanan och hotell. Bra och tillmötesgående personal och god mat. Vi kommer definitivt tillbaka nästa år. Denna gång kommer vi spela två olika golfbanor och stannar en natt extra. Tack Arenahotellet och klubbarna för bra service.”
– Calle Vikner, spelade golf och bodde på Arenahotellet

    Kontaktperson:

    E-post:

    Telefon/mobil: