Tillgänglighet på Arenahotellet

2023.11.15

Arenahotellet vill vara tillgängligt för alla

Välkommen till Arenahotellet, där vi strävar efter att vara tillgängliga för alla. Upptäck våra anpassade faciliteter designade för att göra din vistelse bekväm och bekymmersfri.

Våra detaljerade faciliteter

 • Tillgänglighetsanpassade Rum:
  Vi erbjuder 19 tillgänglighetsanpassade rum på vår nedersta våning, utrustade för att möta olika behov. Varje rum har breda dörrar, anpassade badrum med extra utrymme, och är lättåtkomliga. Dörrarna in till de tillgänglighetsanpassade rummen är 90 cm breda, och badrumsdörrarna är 85 cm. Där finns även armstöd till toaletten, lägre handfat samt en duschpall.
 • Enkelrum/dubbelrum
  Om du skulle vilja bo i t.ex. ett enkelrum eller dubbelrum har vi hissar till de olika våningsplanen med 90 cm breda hissdörrar. Dörrarna in till enkelrummen och dubbelrummen är 75 cm breda och badrumsdörrarna är 65 cm.

 • Parkering och Ingång:
  Fyra parkeringsplatser reserverade för rörelsehindrade finns tillgängliga. Från dessa är det endast 10 meter till hotellets huvudingång, vilken är utrustad med automatiska dörrar på 110 cm och utan nivåskillnader.

 • Hissar och Korridorer:
  Våra hissar är utformade för att vara lättillgängliga med dörrar som är 90 cm breda, vilket leder till rymliga korridorer och rum. Hotellkorridorerna som leder till rummen har dörrar som är 110 cm breda. Dörrarna in till enkelrummen och dubbelrummen är 75 cm breda och badrumsdörrarna är 65 cm.

Kontakta oss för frågor om tillgänglighet

Har du några frågor eller speciella önskemål? Vår reception är redo att hjälpa dig. Kontakta oss på [email protected] eller ring +46(0)18 – 35 00 25.