Träningsläger i Uppsala

Lägerstaden Uppsala

Träningsläger i Uppsala blir allt vanligare och mer populärt, mycket tack vare möjligheterna som Gränby Sportfält erbjuder. Inom gångavstånd finns det utmärkta faciliteter för innebandyläger, bandyläger, friidrottsläger, tennisläger, paddelläger (kommer snart), pingisläger och hockeyläger. Välj Uppsala och Gränby Sportfält för att arrangera ert nästa läger. Varför? För att hos oss är enkelheten viktigast, där ni som förening eller förbund slipper administrera och ha flera olika kontakter utan bokar allt på samma ställe! Varmt välkomna med er förfrågan i formuläret längst ner.

Uppsala växer som lägerstad 

Sedan IFU Arenas öppning och Arenahotellets uppståndelse har många föreningar och förbund sökt sig till Uppsala för läger och för försäsongsmatcher. Inte så konstigt då den största inomhusarenan IFU Arena år 2018 blev utsedd till årets idrottsarena av Sport & affärer som är en del av Dagens Industri. Gränby Sportfält har även Relitahallen för spel av Bandy, Gränbyhallen för ishockey, Uppsala Friidrottsarena (både inomhus och utomhusarena) och UTK-hallen för racketsporter. 

Boende till lägret

Bo som en vinnare gör man på Arenahotellet som har 200 rum kring 600 bäddar att erbjuda och självklart till föreningspriser. Hotellet har 86 fria parkeringar i mån av plats och ligger ca 30 min till Arlanda, 1 min från väg E4 och närhet till Enköping, Gävle, Västerås. Tillsammans med arenorna kan vi erbjuda läger för flera föreningar samtidigt eller föreningsläger för upp till 500 personer. Hotellet ligger inom 3 min gångavstånd till samtliga arenor på Gränby Sportfält.

Måltider

Alla måltider är möjligt att äta på hotellet men vanligast är det att äta frukost, middag och kvällsmål på hotellet. Lunch och mellanmål är perfekt att äta på IFU Arena då man oftast befinner man sig på arenan vid lunchtid. IFU Arena serverar buffélunch med flera rätter och stort salladsutbud dagligen. Självklart skräddarsyr vi och hittar rätt paketering för just ert läger. 

Transport

Transport är en fråga som brukar dyka upp i förfrågningar och behöver ni hjälp med någon form av transport från exempelvis från Arlanda, så har vi på hotellet nära samarbeten och bra priser för det.

Andra aktiviteter 

Ett läger är handlar även om att ha kul och inte bara fokusera på den idrott man är expert på, utan oftast vill man göra något mer. Vi kan hjälpa till med idéer för att ert ska bli det bästa lägret. Kanske vill man testa på någon annan sport? Kanske ha en föreläsning om kost och hälsa eller varför inte lägga fokus på teambuilding. Oavsett vilken inriktning så ser vi till att ni trivs och får förhoppningsvis det bästa lägret någonsin.

Pris – Vad kostar ett träningsläger i Uppsala?

Det beror helt på antal personer, tidpunkt och hur många dagar lägret ska vara. Kontakta oss genom att fylla i formuläret, så tar vi kontakt med er med ett pris per person snarast möjligt (formuläret är ingen bokning utan endast en förfrågan).

Boka träningsläger

    Önskas transport:
    JaNej

    Intresserad av andra aktiviteter:
    JaNej

    Kontaktuppgifter