Den 6 maj kommer överlevaren, författaren och föreläsaren Anna Lidén till Arenahotellet

2024.03.27

Vänligen maila er anmälan till [email protected]

I år (2024) släppte Anna Lidén sin debutbok ”Blunda och tänk på något annat” som handlar om hur hon som 13-åring blev våldtagen och hur bristen på hjälp och stöd slutligen ledde till att hon hamnade i långvarigt missbruk, flera år i prostitution och våldsutsatthet. Hon berättar även om hur hon tog sig ur kampen mot den psykiska ohälsan och att det faktiskt är möjligt att må bra igen. Idag är Anna bosatt i Uppsala med make och två barn samt sitter i styrelsen för föreningen #intedinhora.

Under föreläsningen här på Arenahotellet kommer vi få höra om vad begreppet kommersiell sexuell exploatering egentligen betyder och hur utbrett det är som samhällsproblem. Vi kommer även få höra om bemötandet från psykiatrin, socialtjänsten och andra instanser samt hur privatpersoner eller yrkesverksamma kan bli bättre på att uppmärksamma utsatthet och bemöta den på ett adekvat sätt. Plus mycket mer!

Anna kommer även svara på frågor och stanna kvar efteråt om någon vill prata en liten stund privat. Det kommer gå att köpa Annas bok på plats!

Datum: 6 Maj, 2024
Tid: 18:00
Plats: Arenahotellet
Pris: Föreläsningen är helt kostnadsfri, men föranmälan krävs.

Vänligen maila er anmälan till [email protected]
Parkering: Gratis i mån av plats (parkeringstillstånd hämtas i receptionen)

Fika eller annan måltid är inte inkluderat i föreläsningen men finns att köpa på plats.

Vi erbjuder: