Sportlov-& vinterpaket på Arenahotellet i Uppsala

Observera! Detta paket är tyvärr inte aktuellt.
Se gärna våra aktuella paket här.

Reser du med barn och vill ha ett familjevänligt hotell? Då har du kommit rätt. Ta med familjen och checka in för en vrålskön hotellupplevelse hos oss på sportlovet. Låt oss ta hand om er, slipp vardagssysslor och skapa minnesvärda dagar tillsammans. 

Kryp ner i våra härliga och fluffiga sängar och få en eller flera sköna nätter med god sömn. Morgonen därpå väntas en rik frukostbuffé med våfflor för hela familjen där ni kan diskutera dagens aktiviteter och äventyr. Eller varför inte stanna inne och utmana familjen på ett game shuffleboard? Vi har ett spel-& lekrum där ni och barnen kan underhållas barnen kan leka underhållas

Boka bord på Arenahotellets restaurang under er vistelse. Vår resturang står redo att ta emot och vi har barnmenyer. Som alltid serverar vi en säsongsanpassad och härlig meny.

Läs om några av våra bekvämligheter här.

I Uppsala finns det massor att göra under sportlovet – här är några av dem.

Har du läst listan men vill ha fler tips?
Läs gärna lite mer om några vinteraktiviter och utflyktsmål här.

Åka skidor eller pulka i Uppsala

I Sunnerstabacken kan du åka slalom och snowboard. Åk pulka, snowracer eller skidor. Ta med er något gott eller laga mat vid en av grillplatserna vid backarna.

Saknar du skidutrustning? Ingen fara. Aktivt Uteliv i Sunnerstastugan hjälper dig. Här kan du hyra alpinskidor, längdskidor och snowboard för dig eller hela din familj. Nedanför backen finns värmestugan där ni köper liftkort och kan värma er. Värmestugan har samma öppettider som skidbacken. Öppettider för Sunnerstabacken

Över 4000 kvm med aktiviteter på Turbo Sport Zone

Endast 7 minuters promenad bort från Arenahotellet ligger en av Sveriges största aktivitetsarena som är hela 4400 kvadratmeter stort. Här finns allt från trampolinpark, klättring, ninja warrior banor, parkour och mycket mer.
För att läsa mer om vad det erbjuder och få en direkt kontakt. Gå in på Turbos hemsida för att läsa mer.
Vi på Arenahotellet är glada att vi har en av Sveriges största aktivitetsarenor i vår närhet. Självklart erbjuder vi alla våra boendegäster en rabatt på entré.

Badäventyr på Fyrishov

Ha roligt på Fyrishovs äventyrsbad!
Ta med familjen till Fyrishovs äventyrsbad, för här kan ni ha riktigt roligt många timmar! Här får du njuta av ett tropiskt klimat, åka mängder av rutschkanor, vattenkanoner och häftiga vattenleksaker. Det finns också en servering där ni kan fylla på med energi och vila lite.

Badet har öppet alla dagar året runt!

Maxad bioupplevelse på Nordisk Film

Sugen på att se på bio? I köpcentrumet Gränbystaden, strax intill Arenahotellet, finns bio Nordisk Film som erbjuder för vissa filmer 4DX. Du upplever bio på bästa sätt – stora och tillbakalutade salongstolar för maximal komfort. I butiken finns även ett brett utbud av alla de snacks som hör biobesöket til med bland annat över 160 sorters lösgodis. Inte så dumt om vi får säga det själv. Kom och få en bioupplevelse utöver det vanliga, familjeäventyr till fängslande dramor och rafflande action.

Skridskor på studenternas

Här kan man åka skridskor och långfärdsskridskor.  Ta med dig klubban och pucken – kör så det ryker! Isen är konstfrusen vilket innebär att vi det går att åka skridskor även om det är några plusgrader.
Se öppettider och status för studenternas här!

    Sportlovserbjudande

    Du kan även kontakta oss på 018-35 00 25 eller skicka e-post till [email protected].