Alla Hjärtans Dag-erbjudande på Arenahotellet

2022.02.09

Observera! Detta erbjudandet är inte aktuellt.
Tack till alla par som firande Alla Hjärtans Dag 2024 med oss på Arenahotellet!

Vi på Arenahotellet vill tacka alla som valde att fira sin kärlek hos oss under Alla Hjärtans Dag 2024. Vårt Alla Hjärtans Dag-erbjudandet är inte längre tillgängligt, men vi ser fram emot att välkomna er redan för nästa års firande. Vi planerar redan nu för nästa års firande. Vi arbetar på att skapa nya och spännande erbjudanden för Alla Hjärtans Dag 2025 som kommer att passa perfekt för en romantisk getaway.

Håll utkik på vår hemsida och våra sociala medier för att ta del av kommande erbjudanden för Alla Hjärtans Dag 2025. För frågor eller förfrågningar, kontakta oss på 018-35 00 25 eller mejla [email protected].

Vi ser fram emot att få fira kärleken tillsammans med er igen nästa år på Arenahotellet i Uppsala. Var vänlig att följ oss för uppdateringar om kommande erbjudanden och evenemang. Tack för ert stöd och vi ser fram emot att välkomna er åter!

Har du och din partner missat Alla hjärtans dag? Oroa er inte! Ni kan fortfarande skapa en minnesvärd stund tillsammans genom att boka vårt avkopplande relaxpaket online idag. Ge er själva tid att koppla av och njuta av varandras sällskap i en lugn och avslappnande miljö. Klicka på knappen nedan för att göra er bokning och skapa nya minnen tillsammans.

Välkommen till oss på Arenahotellet

Vid frågor eller funderingar kontakta oss!
Ring 018-35 00 25 eller mejla [email protected]