Alla Hjärtans Dag-erbjudande på Arenahotellet – Fira med 20% Rabatt

Fira kärleken på Arenahotellet under Alla Hjärtans Dag med vårt exklusiva erbjudande. Mellan den 9 februari och 18 februari 2024 erbjuder vi en minnesvärd upplevelse med extra förmånliga priser.

Paketet inkluderar:

Boka Alla Hjärtans Dag-erbjudandet Online och Spara 20%

För att göra din Alla Hjärtans Dag ännu mer speciell erbjuder vi en exklusiv rabatt på 20% när du bokar vårt relaxpaket online. Använd rabattkoden ”Allahjärtan20” vid bokning för att dra nytta av detta fantastiska erbjudande.

LÄS MER OM ALLA HJÄRTANS DAG-ERBJUDANDET

Fira kärleken på Arenahotellet med vårt Alla Hjärtans Dag-erbjudande, och ni får tillgång till ett av våra lyxiga deluxerum beläget på hotellets högsta våning med utsikt över Uppsala. På rummet väntar en kärleksfull överraskning med ett ljuvligt fruktfat och ett spa-kit från Maria Åkerberg på rummet.

Höjdpunkten på kvällen är ett besök i vår relaxavdelning med bubbelbad, bastu och lounge, där du kan njuta av samma fantastiska utsikt. Morgonrockar och tofflor finns redan på rummet när du anländer. Om du önskar kan du även köpa till dryck och tilltugg från vår bar i receptionen för att förhöja din upplevelse.

Vår restaurang är öppen om du vill njuta av en romantisk middag före eller efter ditt besök i relaxavdelningen. Du har även möjligheten att lägga till en 2-rätters eller 3-rätters middag som tillval vid bokningen.

Efter en natt fylld med lyx och avkoppling kan du vakna upp och njuta av en härlig frukostbuffé för att starta dagen på bästa sätt. Gör din Alla Hjärtans Dag oförglömlig med vårt erbjudande och låt kärleken blomma på Arenahotellet.

Gör er Alla Hjärtans Dag till en oförglömlig upplevelse med vårt Relaxpaket. Boka online på hemsidan eller per telefon på 018-35 00 25 och använd rabattkoden ”Allahjärtan20” för att erhålla 20% rabatt på relaxpaketet. Låt kärleken blomma på Arenahotellet.

Välkommen till oss på Arenahotellet

Vid frågor eller funderingar kontakta oss!
Ring 018-35 00 25 eller mejla [email protected]