Tillgänglighet

Vi vill erbjuda bekväma och tillgänglighetsanpassade boenden för alla våra gäster. På vår nedersta våning erbjuder vi 19 rum som är designade för att möta olika typer av fysiska behov. Varje rum har breda dörrar för enkel tillgång, anpassade badrum med extra utrymme och är utrustade för att underlätta din vistelse hos oss.

Rum med Särskilda Anpassningar:

Breda dörrar: Dörrarna in till de tillgänglighetsanpassade rummen är generösa med 90 cm i bredd för att underlätta passage.

Anpassade badrum: Badrumsdörrarna är 85 cm breda och på insidan hittar du armstöd till toaletten, ett lägre handfat för enkel användning och en duschpall för extra bekvämlighet.

Enkelrum/Dubbelrum:

För gäster som föredrar enkelrum eller dubbelrum, finns det hissar tillgängliga för att ta dig till olika våningsplan. Våra hissar har rymliga dörrar som är 90 cm breda för att passa alla behov.

Rum med enkel/dubbelbädd: Dörrarna in till enkelrummen och dubbelrummen är 75 cm breda, vilket gör det enkelt att komma in och ut.

Anpassade badrum: Badrumsdörrarna är 65 cm breda.

Dubbelrum: 22kvm

Enkelrum: 11kvm

Parkering och ingång:

Vi strävar efter att göra det så enkelt som möjligt för våra gäster från det ögonblick dem anländer. Vi har fyra reserverade parkeringsplatser för rörelsehindrade, endast 10 meter från huvudingången. Dessutom är vägen från parkeringen till receptionen helt trappfri.

Automatiska dörrar: Vår huvudingång har breda automatiska dörrar som är 110 cm breda.

Hissar och korridorer:

Våra hissar är utformade för att vara lättillgängliga, med generösa dörrar som är 90 cm breda. Våning 1,2 & 8 har korridorer utrustade med allmänna toaletter för att underlätta funktionshinder.